Forrige mandag kunne innbyggerne i byen Kiryat Arba, nær Hebron på Vestbredden, feire åpningen av byens splitter nye kultursenter med live opptredener og taler av flere høyt profilerte politikere. I løpet av kvelden ga Knessets president, Reuven Rivlin, en tale til et fullt hus. Senteret vil være vert for produksjoner fra Israels største teatre samt skuespill, musikalske innslag, danseforestillinger, samfunnshendelser og mye mer, skriver New Middle East News. "Vi håper at den kulturen som vil komme herfra vil være ganske forskjellig fra kulturen i Tel Aviv. Vi må ikke skjule vår evige jødiske kultur, og erstatte den med den billige kulturen i Tel Aviv,” sa en av byens innbyggere, Baruch Marzel, til Israel National News i forbindelse med åpningen av senteret. Åpningsarrangementet inneholdt den offisielle lanseringen av et maleri i utstillingen av internasjonale artister og den lokalt bosatte kunstneren Baruch Nachshon. Den spesielle kvelden inneholdt også en forestilling av den israelske sangeren David D'Or som ble ledsaget av fem musikere. I de kommende månedene, planlegger det nye kultursenteret i Kiryat Arba å presentere flere av Israels største show. "Den jødiske befolkningen i Kiryat Arba og Hebron, som omfatter sekulære jøder, religiøse jøder, nye innvandrere og veteraninnbyggere, er en kultur og kunstsøker befolkning," sier Kiryat Arbas ordfører Malaki Levinger. "Det nye kultursenteret vil gi en løsning for mange beboere som i dag må reise mange mil for å se forestillinger og skuespill. I lys av den store etterspørselen og ut av et ønske om å gi kulturen sin rettmessige plass i Kiryat Arba og Hebron, og i hele Judea, jobbet vi med å bygge det nye førsteklasses kulturellsenteret " "På bare noen få dager, vil Kiryat Arba og Hebron være på Israels kulturelle kart, og vil være fokus for omfattende kulturell aktivitet i en rekke scenekunster, inkludert dans, musikk og teater," legger han til. Den nye hallen er designet av arkitekten David Braslavy. "Det nye senteret har 400 seter og ble bygget med den aksepterte standarden for luksushaller, med polstrete, komfortable teaterstoler i rader som er godt spredt," forteller han.

Forrige mandag kunne innbyggerne i byen Kiryat Arba, nær Hebron på Vestbredden, feire åpningen av byens splitter nye kultursenter med live opptredener og taler av flere høyt profilerte politikere. I løpet av kvelden ga Knessets president, Reuven Rivlin, en tale til et fullt hus. Senteret vil være vert for produksjoner fra Israels største teatre samt skuespill, musikalske innslag, danseforestillinger, samfunnshendelser og mye mer, skriver New Middle East News.

“Vi håper at den kulturen som vil komme herfra vil være ganske forskjellig fra kulturen i Tel Aviv. Vi må ikke skjule vår evige jødiske kultur, og erstatte den med den billige kulturen i Tel Aviv,” sa en av byens innbyggere, Baruch Marzel, til Israel National News i forbindelse med åpningen av senteret.

Åpningsarrangementet inneholdt den offisielle lanseringen av et maleri i utstillingen av internasjonale artister og den lokalt bosatte kunstneren Baruch Nachshon. Den spesielle kvelden inneholdt også en forestilling av den israelske sangeren David D’Or som ble ledsaget av fem musikere. I de kommende månedene, planlegger det nye kultursenteret i Kiryat Arba å presentere flere av Israels største show.

“Den jødiske befolkningen i Kiryat Arba og Hebron, som omfatter sekulære jøder, religiøse jøder, nye innvandrere og veteraninnbyggere, er en kultur og kunstsøker befolkning,” sier Kiryat Arbas ordfører Malaki Levinger. “Det nye kultursenteret vil gi en løsning for mange beboere som i dag må reise mange mil for å se forestillinger og skuespill. I lys av den store etterspørselen og ut av et ønske om å gi kulturen sin rettmessige plass i Kiryat Arba og Hebron, og i hele Judea, jobbet vi med å bygge det nye førsteklasses kulturellsenteret ”

“På bare noen få dager, vil Kiryat Arba og Hebron være på Israels kulturelle kart, og vil være fokus for omfattende kulturell aktivitet i en rekke scenekunster, inkludert dans, musikk og teater,” legger han til.

Den nye hallen er designet av arkitekten David Braslavy. “Det nye senteret har 400 seter og ble bygget med den aksepterte standarden for luksushaller, med polstrete, komfortable teaterstoler i rader som er godt spredt,” forteller han.