Det er umulig å ignorere byggeboomen i Nasaret i disse dagene. Spesielt når det kommer til reiselivsnæringen. Syv hotell er for tiden under bygging i den nordlige israelske b yen. Det vil gi 865 ekstra hotellrom å tilby turistene, skriver Ynet News. Dobbelt så mange som byen har å tilby i dag.  Det er søkt om ytterligere 100 flere hotellrom i Nasarets gamleby.  Flere søknader om etableringer av nye forretningsforetak venter også på godkjennelse. Det er planlagt nyinvesteringer i turistnæringen for rundt 139 millioner dollar, inkludert 27.6 millioner dollar som er gitt i støtte fra staten som en del av planen for å oppmuntre til kapitalinvesteringer. "Nasaret har gjort det bra i de siste årene, og det er mange gründere som ønsker å åpne business i reiselivsnæringen," sier Said Sigal Ben-Oz fra det israelske turistdepartementet til Ynet News. Det omfatter ikke bare de som vil bygge store hoteller, men også mange enkeltpersoner som ønsker å være verter for turister i deres egne hjem.  Turistdepartementets nye tilskuddssystem til små forretningsforetak innen turistnæringen har ført til en bølge av søknader, opplyser Ben-Oz. Det var vært økende turistbesøk til Nasaret de siste årene, men de fleste turistene kommer bare for å bruke en halv dag for å se byen, og overnatter i andre byer.  Det er derfor et betydelig potensiale for å etablere overnattingssteder som kan få turistene til å bli lengre i byen. "De fleste av gründerne passerer gjennom "grønne spor» som ble designet for å akselerere byråkratisk prosesser», sier Ben-Oz. "Vi gjør alt for å sette byen tilbake på turistkartet," sier direktøren for turistdepartementet Noaz Bar-Nir. Og Nasaret er vel verd et besøk:  

Det er umulig å ignorere byggeboomen i Nasaret i disse dagene. Spesielt når det kommer til reiselivsnæringen. Syv hotell er for tiden under bygging i den nordlige israelske b yen. Det vil gi 865 ekstra hotellrom å tilby turistene, skriver Ynet News. Dobbelt så mange som byen har å tilby i dag.  Det er søkt om ytterligere 100 flere hotellrom i Nasarets gamleby.  Flere søknader om etableringer av nye forretningsforetak venter også på godkjennelse.

Det er planlagt nyinvesteringer i turistnæringen for rundt 139 millioner dollar, inkludert 27.6 millioner dollar som er gitt i støtte fra staten som en del av planen for å oppmuntre til kapitalinvesteringer. “Nasaret har gjort det bra i de siste årene, og det er mange gründere som ønsker å åpne business i reiselivsnæringen,” sier Said Sigal Ben-Oz fra det israelske turistdepartementet til Ynet News.

Det omfatter ikke bare de som vil bygge store hoteller, men også mange enkeltpersoner som ønsker å være verter for turister i deres egne hjem.  Turistdepartementets nye tilskuddssystem til små forretningsforetak innen turistnæringen har ført til en bølge av søknader, opplyser Ben-Oz.

Det var vært økende turistbesøk til Nasaret de siste årene, men de fleste turistene kommer bare for å bruke en halv dag for å se byen, og overnatter i andre byer.  Det er derfor et betydelig potensiale for å etablere overnattingssteder som kan få turistene til å bli lengre i byen. “De fleste av gründerne passerer gjennom “grønne spor» som ble designet for å akselerere byråkratisk prosesser», sier Ben-Oz.

“Vi gjør alt for å sette byen tilbake på turistkartet,” sier direktøren for turistdepartementet Noaz Bar-Nir.

Og Nasaret er vel verd et besøk: