I dag minnes USA og verden terrorofrene etter angrepene i Washington og New York for ti år siden. Blant sangerne under den store minneseremonien i FN-bygningen i New York er en av Israels mest anerkjente sangere, David D'Or, skriver Ynet News. Seremonien er organisert av den amerikanske FN-delegasjonen og David D'Or vil bli ledsaget av New York Symphony Orchestra. Under arrangementet er sangeren forventet å møte Israels ambassadør til FN Ron Prosor, skriver den israelske avisen. "Det er en følelsesmessig beveget hendelse, og det var bare naturlig at jeg akseptere den amerikanske appellen om å opptre på FN-seremonien," sier D'Or.  "Musikk krysser grenser og kulturer, og har makt til å forene og bringe folk sammen," sier han. FNs generalsekretær Ban Ki-moon og USAs utenriksminister Hillary Clinton skal etter planen tale under arrangementet. Den amerikanske presidenten, Barack Obama, skal tale under hovedarrangementet ved “Ground Zero”. httpv://www.youtube.com/watch?v=_3EuH1Kie_4&feature=related httpv://www.youtube.com/watch?v=ZhbJ-fOU0M4&feature=related httpv://www.youtube.com/watch?v=r-CnZzhNAsY

I dag minnes USA og verden terrorofrene etter angrepene i Washington og New York for ti år siden. Blant sangerne under den store minneseremonien i FN-bygningen i New York er en av Israels mest anerkjente sangere, David D’Or, skriver Ynet News. Seremonien er organisert av den amerikanske FN-delegasjonen og David D’Or vil bli ledsaget av New York Symphony Orchestra. Under arrangementet er sangeren forventet å møte Israels ambassadør til FN Ron Prosor, skriver den israelske avisen.

“Det er en følelsesmessig beveget hendelse, og det var bare naturlig at jeg akseptere den amerikanske appellen om å opptre på FN-seremonien,” sier D’Or.  “Musikk krysser grenser og kulturer, og har makt til å forene og bringe folk sammen,” sier han.

FNs generalsekretær Ban Ki-moon og USAs utenriksminister Hillary Clinton skal etter planen tale under arrangementet. Den amerikanske presidenten, Barack Obama, skal tale under hovedarrangementet ved “Ground Zero”.