Når polske og amerikanske reisebyråagenter skal møtes foretrekker de verken New York eller Warzawa som møteby. De reiser til Israel. Denne uken er hundre reisebyråer, grossister, flyselskaper, turoperatører og andre reise-relaterte tjenestemenn fra Polen og USA samlet til kongress. De er alle medlemmer av den 53 år gamle organisasjonen Society of Polish American Travel Agents (SPATA), skriver Ynet News.I forbindelse med kongressen vil deltakerne selvsagt se nærmere på flere populære turistdestinasjoner i Israel, inkludert Jerusalem, Ein Kerem, Dødehavet, Haifa, Galilea og Tel Aviv. "Vi er beæret over å være vertskap for årets SPATA-konvensjon i Israel, noe som vil styrke båndene mellom den israelske og polsk reiselivsbransjen og hjelpe til med å fostre en ny interesse for å reise til Israel," sier Haim Gutin, Israels kommissær for turisme. Spata ble grunnlagt i New York i 1959 av Boleslaw Laszewski og Bronislaw Wegiel. I sin mer enn 50 års eksistens er organisasjonen utvidet og har i dag mer enn 150 reisebyråer, grossister og flyselskaper som medlemmer.

Når polske og amerikanske reisebyråagenter skal møtes foretrekker de verken New York eller Warzawa som møteby. De reiser til Israel. Denne uken er hundre reisebyråer, grossister, flyselskaper, turoperatører og andre reise-relaterte tjenestemenn fra Polen og USA samlet til kongress. De er alle medlemmer av den 53 år gamle organisasjonen Society of Polish American Travel Agents (SPATA), skriver Ynet News.I forbindelse med kongressen vil deltakerne selvsagt se nærmere på flere populære turistdestinasjoner i Israel, inkludert Jerusalem, Ein Kerem, Dødehavet, Haifa, Galilea og Tel Aviv.

“Vi er beæret over å være vertskap for årets SPATA-konvensjon i Israel, noe som vil styrke båndene mellom den israelske og polsk reiselivsbransjen og hjelpe til med å fostre en ny interesse for å reise til Israel,” sier Haim Gutin, Israels kommissær for turisme.

Spata ble grunnlagt i New York i 1959 av Boleslaw Laszewski og Bronislaw Wegiel. I sin mer enn 50 års eksistens er organisasjonen utvidet og har i dag mer enn 150 reisebyråer, grossister og flyselskaper som medlemmer.