21. og 22. september arrangeres utstillingen EnergyTech 2011 på Exhibition Ground i Tel-Aviv. EnergyTech er utformet for å skille seg ut for sin dybde og mangfold av innhold, og fokuserer på solceller (spesielt fokus på PV kraftverk), solvarme, vindkraft, biomasse, fornybare energikilder og energieffektivitet, forteller arrangøren QUANTUM Business Group. Utstillingen anbefales på det varmeste av The Federation of israelske Chambers of Commerce. Dersom du deltar vil du på EnergyTech få en enestående mulighet til å møte nye potensielle forretningspartnere fra Israel og andre fremvoksende markeder. Sol, vind og energieffektivitet-relaterte selskaper fra mer enn 15 land er ventet å vise sine nyeste oppfinnelser og produkter på denne internasjonale messen. Arrangementet vil bli offisielt åpnet av statsråden for infrastruktur, Uzi Landau. Her er det mulig å melde seg på. Her er en reportasje fra fjorårets messe: httpv://www.youtube.com/watch?v=OWUX26c9ba0&feature=player_embedded      

21. og 22. september arrangeres utstillingen EnergyTech 2011 på Exhibition Ground i Tel-Aviv. EnergyTech er utformet for å skille seg ut for sin dybde og mangfold av innhold, og fokuserer på solceller (spesielt fokus på PV kraftverk), solvarme, vindkraft, biomasse, fornybare energikilder og energieffektivitet, forteller arrangøren QUANTUM Business Group. Utstillingen anbefales på det varmeste av The Federation of israelske Chambers of Commerce.

Dersom du deltar vil du på EnergyTech få en enestående mulighet til å møte nye potensielle forretningspartnere fra Israel og andre fremvoksende markeder. Sol, vind og energieffektivitet-relaterte selskaper fra mer enn 15 land er ventet å vise sine nyeste oppfinnelser og produkter på denne internasjonale messen. Arrangementet vil bli offisielt åpnet av statsråden for infrastruktur, Uzi Landau.

Her er det mulig å melde seg på.

Her er en reportasje fra fjorårets messe: