Den amerikanske popstjernen Katy Perry har blitt verbalt angrepet av pro-palestinske tilhengere etter at hun forrige mandag sendte ut en twitter der hun ba sine tilhengere be for Israel i forbindelse den siste tidens terrorangrep og terrorraketter mot de sydlige delene av Israel, skriver Ynet News, med nettstedet The Blaze som kilde. “Mine bønner er for dere i kveld, Shalom! Vær med å be med oss”, skrev Perry. Men å ville be for sivile jøder som lider under terror ble for sterk kost for enkelte av hennes tilhengere. "Katy Perry ber for Israel, men spytter på Gaza," skrev en av dem. Noen av motstanderne brukt harde ord mot sangeren, og kalte henne en "hore" og en "hjerteløs lesbisk". En av dem skrev at han håpet hennes private jet ville "krasjlande i Palestina, slik at de kan stemple deg som den horen du er. Se om Israel kommer for å hjelpe deg da," skrev en annen. “En gutt spurte om jeg ville be for ham, og det gjorde jeg. Jeg støtter ingen av sidene i konflikten av den grunn,” har Katy Perry senere forklart. Katy Perry er både sanger og låtskriver. Karrieren hennes tok fart da hun gav ut albumet One of the Boys i 2008, som inneholdt de verdenskjente singlene «I Kissed a Girl» og «Hot N Cold». Begge singlene solgte til platina i USA. Hun er kjent for den ukonvensjonelle måten hun kler seg på, ofte i lystige farger, som vekker minner fra forskjellige tiår, skriver Wikipedia. I dette intervjuet med Sun TV, griper Steve Mc Donald fra Centre of Israel and Jewish Affairs tak i de mange hatske angrepene på Katy Perry, og bruker det som et utgangspunkt for å forklare vår tids økende antisemittisme: httpv://www.youtube.com/watch?v=F0nyl_NdYz4&feature=player_embedded#! Her kan du se og høre Katy Perry: httpv://www.youtube.com/watch?v=ms9IxBXuJbs

Den amerikanske popstjernen Katy Perry har blitt verbalt angrepet av pro-palestinske tilhengere etter at hun forrige mandag sendte ut en twitter der hun ba sine tilhengere be for Israel i forbindelse den siste tidens terrorangrep og terrorraketter mot de sydlige delene av Israel, skriver Ynet News, med nettstedet The Blaze som kilde. “Mine bønner er for dere i kveld, Shalom! Vær med å be med oss”, skrev Perry. Men å ville be for sivile jøder som lider under terror ble for sterk kost for enkelte av hennes tilhengere. “Katy Perry ber for Israel, men spytter på Gaza,” skrev en av dem.

Noen av motstanderne brukt harde ord mot sangeren, og kalte henne en “hore” og en “hjerteløs lesbisk”. En av dem skrev at han håpet hennes private jet ville “krasjlande i Palestina, slik at de kan stemple deg som den horen du er. Se om Israel kommer for å hjelpe deg da,” skrev en annen.

“En gutt spurte om jeg ville be for ham, og det gjorde jeg. Jeg støtter ingen av sidene i konflikten av den grunn,” har Katy Perry senere forklart.

Katy Perry er både sanger og låtskriver. Karrieren hennes tok fart da hun gav ut albumet One of the Boys i 2008, som inneholdt de verdenskjente singlene «I Kissed a Girl» og «Hot N Cold». Begge singlene solgte til platina i USA. Hun er kjent for den ukonvensjonelle måten hun kler seg på, ofte i lystige farger, som vekker minner fra forskjellige tiår, skriver Wikipedia.

I dette intervjuet med Sun TV, griper Steve Mc Donald fra Centre of Israel and Jewish Affairs tak i de mange hatske angrepene på Katy Perry, og bruker det som et utgangspunkt for å forklare vår tids økende antisemittisme:

Her kan du se og høre Katy Perry: