Israelske nyetablerte selskaper er gode modeller og ledende bedrifter på sine felt, ifølge en artikkel i det fremtredende teknologimagasinet Wired. I sin september 2011 papiravis, fremhever det prisbelønte magasinet Tel Avivs Topp 11 start-ups. Wired markerer Tel Aviv som et av verdens "hot digital byer. Listen over Topp 11 start-ups i Tel Aviv er en del av magasinets første årlige guide til Europas stigende stjerner, skriver Israel21c. "Gründerånden er styrket med en intens forpliktelse til forskning og utvikling.  Landet reinvesterer om lag 4,5 prosent av sin produksjon i sivil forskning, noe som gjør Israel til nummer én i verden når det gjelder forskning og utvikling som andel av BNP," rapporterer bladet. Wired peker på at Israels teknologieksport var på 28.5 milliarder dollar i 2010,tilsvarende 35 prosent av det oversjøiske salget. Israelske selskaper utgjør den største ikke-amerikanske blokken på Nasdaq børsen. Og landet er hjem for forsknings- og utviklingsavdelinger for noen av verdens største tech selskaper, inkludert Google, Microsoft, Oracle og Intel. Selskapene Gaver Project, Face.com, Wibiya, Onavo, Billguard, Snaptu, Any.do, Soluto, Boxee, Taykey og Rank Above er de selskapene som blir spesielt nevnt i artikkelen i Wireds septemberutgave.

Israelske nyetablerte selskaper er gode modeller og ledende bedrifter på sine felt, ifølge en artikkel i det fremtredende teknologimagasinet Wired. I sin september 2011 papiravis, fremhever det prisbelønte magasinet Tel Avivs Topp 11 start-ups. Wired markerer Tel Aviv som et av verdens “hot digital byer. Listen over Topp 11 start-ups i Tel Aviv er en del av magasinets første årlige guide til Europas stigende stjerner, skriver Israel21c.

“Gründerånden er styrket med en intens forpliktelse til forskning og utvikling.  Landet reinvesterer om lag 4,5 prosent av sin produksjon i sivil forskning, noe som gjør Israel til nummer én i verden når det gjelder forskning og utvikling som andel av BNP,” rapporterer bladet.

Wired peker på at Israels teknologieksport var på 28.5 milliarder dollar i 2010,tilsvarende 35 prosent av det oversjøiske salget. Israelske selskaper utgjør den største ikke-amerikanske blokken på Nasdaq børsen. Og landet er hjem for forsknings- og utviklingsavdelinger for noen av verdens største tech selskaper, inkludert Google, Microsoft, Oracle og Intel.

Selskapene Gaver Project, Face.com, Wibiya, Onavo, Billguard, Snaptu, Any.do, Soluto, Boxee, Taykey og Rank Above er de selskapene som blir spesielt nevnt i artikkelen i Wireds septemberutgave.