Mark Ronson og hans band Business Intelligence har holdt konsert i Israel med ingen mindre enn Boy Georg som gjesteopptreder. Ronson og hans band avsluttet sin internasjonale turne med en forestilling i Tel Aviv forrige torsdag. Til 5000 begeistrede tilhengere sa han at konserten i Israel var den største og mest fantastiske på hele turneen. Samme morgen snakket Ronson om fred og om musikk med en gruppe unge israelske jøder og arabere ved Peres Center for Peace, i Jaffa. Under sin tredje konsert i Israel spilte Ronson og hans band sanger fra hans nyeste album, "Record Collection," så vel som sanger som brakte ham berømmelse, og coverversjoner av gamle hits. Hovedgjesten var Boy George, strålende i sin blå lue, skriver Haaretz. Ifølge den israelske avisen var et av høydepunktene under konserten av ikke-musikalsk natur. Det var da Ronson fortalte sitt israelske publikum at planen var at Amy Winehouse skulle ha fløyet til Israel for å synge med ham på konserten. Den engelske sangerinnen døde for en drøy måned siden, bare 30 år gammel. På de gigantiske skjermene kunne alle se at han hadde tårer i øynene, skriver avisen. Mark Ronson ble født 4 september 1975, og har jobbet både som gitarist, musikkprodusent og artist. Mens hans debutalbum ”Here Comes the Fuzz” ikke klarte å gjøre et inntrykk på listene, inkluderte hans andre album “Version” hele tre hits. Ronson vant BRIT Award for beste mannlige artist i 2008. Hans tredje studioalbum, “Record Collection”, ble utgitt i slutten av september i fjor, skriver Wikipedia. Mark Ronson ble intervjuet under sitt forrige besøk i Israel i 2008: httpv://www.youtube.com/watch?v=XfzhynFm990&feature=player_embedded  Og her er noen opptak fra konserten på torsdag: httpv://www.youtube.com/watch?v=Czb2t3PZciw httpv://www.youtube.com/watch?v=9CFYvqPGyR0&feature=related httpv://www.youtube.com/watch?v=8-PudPQHQQY

Mark Ronson og hans band Business Intelligence har holdt konsert i Israel med ingen mindre enn Boy Georg som gjesteopptreder. Ronson og hans band avsluttet sin internasjonale turne med en forestilling i Tel Aviv forrige torsdag. Til 5000 begeistrede tilhengere sa han at konserten i Israel var den største og mest fantastiske på hele turneen. Samme morgen snakket Ronson om fred og om musikk med en gruppe unge israelske jøder og arabere ved Peres Center for Peace, i Jaffa.

Under sin tredje konsert i Israel spilte Ronson og hans band sanger fra hans nyeste album, “Record Collection,” så vel som sanger som brakte ham berømmelse, og coverversjoner av gamle hits. Hovedgjesten var Boy George, strålende i sin blå lue, skriver Haaretz.

Ifølge den israelske avisen var et av høydepunktene under konserten av ikke-musikalsk natur. Det var da Ronson fortalte sitt israelske publikum at planen var at Amy Winehouse skulle ha fløyet til Israel for å synge med ham på konserten. Den engelske sangerinnen døde for en drøy måned siden, bare 30 år gammel. På de gigantiske skjermene kunne alle se at han hadde tårer i øynene, skriver avisen.

Mark Ronson ble født 4 september 1975, og har jobbet både som gitarist, musikkprodusent og artist. Mens hans debutalbum ”Here Comes the Fuzz” ikke klarte å gjøre et inntrykk på listene, inkluderte hans andre album “Version” hele tre hits. Ronson vant BRIT Award for beste mannlige artist i 2008. Hans tredje studioalbum, “Record Collection”, ble utgitt i slutten av september i fjor, skriver Wikipedia.

Mark Ronson ble intervjuet under sitt forrige besøk i Israel i 2008:

Og her er noen opptak fra konserten på torsdag: