“Ledelsen og de ansatte i Israel Policy Center står sammen med Norges befolkning i sjokk og sorg over de grusomme mordene på så mange uskyldige mennesker, spesielt ungdommene som ble ofre uten annen grunn enn deres kultur og politiske meninger. Vi føler spesielt med foreldre og søsken i deres tap av sine kjære,” heter det i en kondolansehilsen som organisasjonens direktør dr. Yitzhak Klein har sendt til Senter mot antisemittisme.  Yitzhak Klein er kjent for å ha publisert tallrike artikler om israelsk politikk og økonomi. “Vi ber om at denne handlingen fra en ond terrorist ikke vil føre til at konservative kristne blir baktalt. Den demokratiske retten de har til å inneha en mening og å uttrykke den, er verdifull, og disse menneskene streber etter å ikke være fiende med noe menneske. Den vestlige demokratiske kultur har ingen større fiende enn vold fra terrorister mot uskyldige og fredelige mennesker, enten det kommer fra kulturer som åpenlyst er fiendtlig til Vesten eller det kommer fra forvridde sinn som mener de “forsvarer” den,” skriver direktøren. Israel Policy Center (IPC) er en av Israels eldste poliske institutter viet til å styrke Israels karakter som jødisk demokrati. Senteret ble grunnlagt i 2002 av Yitzhak Klein, og har vært aktiv i å fremme konstitusjonell reform og borgerrettigheter i Israel.

“Ledelsen og de ansatte i Israel Policy Center står sammen med Norges befolkning i sjokk og sorg over de grusomme mordene på så mange uskyldige mennesker, spesielt ungdommene som ble ofre uten annen grunn enn deres kultur og politiske meninger. Vi føler spesielt med foreldre og søsken i deres tap av sine kjære,” heter det i en kondolansehilsen som organisasjonens direktør dr. Yitzhak Klein har sendt til Senter mot antisemittisme.  Yitzhak Klein er kjent for å ha publisert tallrike artikler om israelsk politikk og økonomi.

“Vi ber om at denne handlingen fra en ond terrorist ikke vil føre til at konservative kristne blir baktalt. Den demokratiske retten de har til å inneha en mening og å uttrykke den, er verdifull, og disse menneskene streber etter å ikke være fiende med noe menneske.

Den vestlige demokratiske kultur har ingen større fiende enn vold fra terrorister mot uskyldige og fredelige mennesker, enten det kommer fra kulturer som åpenlyst er fiendtlig til Vesten eller det kommer fra forvridde sinn som mener de “forsvarer” den,” skriver direktøren.

Israel Policy Center (IPC) er en av Israels eldste poliske institutter viet til å styrke Israels karakter som jødisk demokrati. Senteret ble grunnlagt i 2002 av Yitzhak Klein, og har vært aktiv i å fremme konstitusjonell reform og borgerrettigheter i Israel.