Den sivile administrasjonen, med ansvar for å administrere og koordinere sivile behov for palestinerne i Judea og Samaria regionen, og Hadassah Hospital i Jerusalem, arrangerte nylig et besøk av en gruppe palestinske barn fra Vestbredden og deres foreldre til dyreparken i Jerusalem, melder nettsiden til den israelske hæren. Mange av barna på turen hadde tidligere gjennomgått åpen hjertekirurgi ved Hadassah Hospital. Operasjonene ble delvis betalt av sykehuset selv og delvis av en frivillig fransk organisasjon, kalt “A Heart for Peace”. Turen var planlagt som en fritidsaktivitet for barna, blant dem israelske barn, en måte å bringe sårt tiltrengt ro og glede til de fysiske og emosjonelle problemer de sliter med daglig. Mange palestinske barn har foreldre som ikke har råd til å betale for sykehusbehandling for deres barn. “For seks år siden bestemt derfor Hadassah Universitetssykehus i Jerusalem at palestinske barn med foreldre som er uten penger, heller ikke skal betale for nødvendige operasjon og behandling ved sykehuset”, forteller professor Azaria Rein til nettsiden. Den sivile administrasjonen er en enhet innenfor Israel Defence Forces som arbeider sammen med de palestinske selvstyremyndighetene, den palestinske befolkningen, israelske myndigheter, internasjonale organisasjoner og frivillige israelske og palestinske organisasjoner for å hjelpe den palestinske befolkningen med deres daglige behov.  httpv://www.youtube.com/watch?v=RmZtsKbQk9Q&feature=player_embedded#at=16

Den sivile administrasjonen, med ansvar for å administrere og koordinere sivile behov for palestinerne i Judea og Samaria regionen, og Hadassah Hospital i Jerusalem, arrangerte nylig et besøk av en gruppe palestinske barn fra Vestbredden og deres foreldre til dyreparken i Jerusalem, melder nettsiden til den israelske hæren. Mange av barna på turen hadde tidligere gjennomgått åpen hjertekirurgi ved Hadassah Hospital. Operasjonene ble delvis betalt av sykehuset selv og delvis av en frivillig fransk organisasjon, kalt “A Heart for Peace”.

Turen var planlagt som en fritidsaktivitet for barna, blant dem israelske barn, en måte å bringe sårt tiltrengt ro og glede til de fysiske og emosjonelle problemer de sliter med daglig.

Mange palestinske barn har foreldre som ikke har råd til å betale for sykehusbehandling for deres barn. “For seks år siden bestemt derfor Hadassah Universitetssykehus i Jerusalem at palestinske barn med foreldre som er uten penger, heller ikke skal betale for nødvendige operasjon og behandling ved sykehuset”, forteller professor Azaria Rein til nettsiden.

Den sivile administrasjonen er en enhet innenfor Israel Defence Forces som arbeider sammen med de palestinske selvstyremyndighetene, den palestinske befolkningen, israelske myndigheter, internasjonale organisasjoner og frivillige israelske og palestinske organisasjoner for å hjelpe den palestinske befolkningen med deres daglige behov.