Bedriftsinformasjon gurus Dun & Bradstreet, som er verdens ledende kilde til kommersiell informasjon og innsikt i næringslivet, med en database på 177 forretningsdokumenter, har satt sammen en topp 10 liste over de mest besøkte betalte turiststeder i Israel, skriver Israel 21c. Mest populært på listen er den gamle Masada festningen, åstedet for det første århundrets store jødiske opprør mot romerne, og i dag et symbol på heltemot. I 2010, hadde Masada, som ligger nær Dødehavet, 762 990 besøkende. De andre mest populære stedene på listen er Jerusalems Tisch Familie Zoological Gardens; Caesarea nasjonalpark ved Middelhavskysten, Banias Nature Reserve i nord; Ramat Gan Safari Park, Ein Gedi naturreservat; Hamat Gader varmekilder på Golanhøyden; Eilats Underwater Observatory Marine Park, hulene i Qumran, der Dødehavsrullene ble oppdaget i 1947, og Yamit 2000 Water Park like utenfor Tel Aviv. httpv://www.youtube.com/watch?v=yhu-E3-qG-s&feature=player_embedded#at=61 httpv://www.youtube.com/watch?v=bBozgV1VsXU&feature=relmfu  httpv://www.youtube.com/watch?v=jZX7WKsn5QE&feature=relmfu

Bedriftsinformasjon gurus Dun & Bradstreet, som er verdens ledende kilde til kommersiell informasjon og innsikt i næringslivet, med en database på 177 forretningsdokumenter, har satt sammen en topp 10 liste over de mest besøkte betalte turiststeder i Israel, skriver Israel 21c. Mest populært på listen er den gamle Masada festningen, åstedet for det første århundrets store jødiske opprør mot romerne, og i dag et symbol på heltemot. I 2010, hadde Masada, som ligger nær Dødehavet, 762 990 besøkende.

De andre mest populære stedene på listen er Jerusalems Tisch Familie Zoological Gardens; Caesarea nasjonalpark ved Middelhavskysten, Banias Nature Reserve i nord; Ramat Gan Safari Park, Ein Gedi naturreservat; Hamat Gader varmekilder på Golanhøyden; Eilats Underwater Observatory Marine Park, hulene i Qumran, der Dødehavsrullene ble oppdaget i 1947, og Yamit 2000 Water Park like utenfor Tel Aviv.