Lesere av det populære reisenettstedet Trip Advisor har rangert Jerusalem blant sine topp 10 kultur og sightseeing destinasjoner i verden, foran London, Istanbul og Venezia, skriver Haaretz. Leserne rangerte den italienske byen Firenze på førsteplassen, etterfulgt av Washington DC, Roma og Paris. Jerusalem, som rangeres på syvende plassen, beskrives som en by som har "dyp kulturell og historisk betydning." "Planlegg å se de store severdighetene," antyder nettsiden, "men også bruk rikelig med tid til å gå gjennom gatene og bare fordype deg i det daglige livet til et så gammelt og aktet sted."  Trip Advisor er et gratis nettsted som gir omfattende og i dybden reiseinformasjon om destinasjoner over hele verden. Brukere av området kan finne lesernes anmeldelser, reisefora og tips. I juli rangert det prestisjetunge magasinet National Geographic Tel Aviv som en av verdens ti beste strandbyer, sammen med Barcelona, Rio de Janeiro, Nice (på den franske Riviera) og Cape Town.

Lesere av det populære reisenettstedet Trip Advisor har rangert Jerusalem blant sine topp 10 kultur og sightseeing destinasjoner i verden, foran London, Istanbul og Venezia, skriver Haaretz. Leserne rangerte den italienske byen Firenze på førsteplassen, etterfulgt av Washington DC, Roma og Paris. Jerusalem, som rangeres på syvende plassen, beskrives som en by som har “dyp kulturell og historisk betydning.” “Planlegg å se de store severdighetene,” antyder nettsiden, “men også bruk rikelig med tid til å gå gjennom gatene og bare fordype deg i det daglige livet til et så gammelt og aktet sted.”

 Trip Advisor er et gratis nettsted som gir omfattende og i dybden reiseinformasjon om destinasjoner over hele verden. Brukere av området kan finne lesernes anmeldelser, reisefora og tips.

I juli rangert det prestisjetunge magasinet National Geographic Tel Aviv som en av verdens ti beste strandbyer, sammen med Barcelona, Rio de Janeiro, Nice (på den franske Riviera) og Cape Town.