Resultatene for fjerde utgave av The Global Innovation Index (GII) 2011 har nettopp blitt publisert og Israel er rangert som nummer 14, en betydelig forbedring i forhold til sin nummer 23 plass i fjor. Lansert i 2007 av INSEAD Elab har The Global Innovation Index blitt et viktig verktøy i benchmarking fortsatt fremgang i land. Innovasjonsindeksen gir avanserte beregninger og tilnærminger for bedre å fange den rikdom av innovasjon som finnes i samfunnet, skriver Shalom Life. Med en befolkning på 7,3 millioner er Israel rangert som nummer 96 i verden når det gjelder folketall, men er altså likevel verden 14. beste land når det gjelder innovasjon.  De 3 best rangerte landene i indeksen er Sveits, Sverige og Singapore. USA er rangert som nummer 7 med Canada under dem på åttende plass.  Det eneste andre landet i Midt Østen som er med blant de 30 beste nasjonene når det gjelder innovasjon, er Qatar, som ligger som nummer 26.

Resultatene for fjerde utgave av The Global Innovation Index (GII) 2011 har nettopp blitt publisert og Israel er rangert som nummer 14, en betydelig forbedring i forhold til sin nummer 23 plass i fjor. Lansert i 2007 av INSEAD Elab har The Global Innovation Index blitt et viktig verktøy i benchmarking fortsatt fremgang i land. Innovasjonsindeksen gir avanserte beregninger og tilnærminger for bedre å fange den rikdom av innovasjon som finnes i samfunnet, skriver Shalom Life.

Med en befolkning på 7,3 millioner er Israel rangert som nummer 96 i verden når det gjelder folketall, men er altså likevel verden 14. beste land når det gjelder innovasjon.  De 3 best rangerte landene i indeksen er Sveits, Sverige og Singapore. USA er rangert som nummer 7 med Canada under dem på åttende plass.  Det eneste andre landet i Midt Østen som er med blant de 30 beste nasjonene når det gjelder innovasjon, er Qatar, som ligger som nummer 26.