Kinesiske skoleelever bruker israelsk teknologi når de studerer engelsk. Et samarbeidsprosjekt mellom det kinesiske utenriksdepartementet og det israelske selskapet Infinite Memory vil sørge for at det blir utdelt rundt 100 millioner minnebrikker for studiet i engelsk, som skal erstatte gammeldagse kassettspillere som brukes i dag, skriver Ynet News. I Kina læres engelsk ved hjelp av elektroniske enheter. The Infinite Memory Technology vil forsyne dem med minnepinner for sine MP3-spillere, som inneholder det fullstendige engelske studiet for skoleåret.   Avtalen er anslått til å ha en verdi på flere millioner dollar og kan utvides, da kinesiske studenter mottar en ny læreplan hvert år. Etter et vellykket pilotprosjekt blant 600.000 skoleelever skal prosjektet nå gjennomføres for 100 millioner studenter. Det israelske firmaet har spesialisert seg på montering av store mengder informasjon i minnekort til en lav kostnad. Deres teknologi som gir beskyttelse mot svindel og virus og garanterer at dataene ikke kan slettes var svært viktig for prosjektets kinesiske representanter, skriver Ynet News.

Kinesiske skoleelever bruker israelsk teknologi når de studerer engelsk. Et samarbeidsprosjekt mellom det kinesiske utenriksdepartementet og det israelske selskapet Infinite Memory vil sørge for at det blir utdelt rundt 100 millioner minnebrikker for studiet i engelsk, som skal erstatte gammeldagse kassettspillere som brukes i dag, skriver Ynet News. I Kina læres engelsk ved hjelp av elektroniske enheter. The Infinite Memory Technology vil forsyne dem med minnepinner for sine MP3-spillere, som inneholder det fullstendige engelske studiet for skoleåret.
 
Avtalen er anslått til å ha en verdi på flere millioner dollar og kan utvides, da kinesiske studenter mottar en ny læreplan hvert år. Etter et vellykket pilotprosjekt blant 600.000 skoleelever skal prosjektet nå gjennomføres for 100 millioner studenter. Det israelske firmaet har spesialisert seg på montering av store mengder informasjon i minnekort til en lav kostnad. Deres teknologi som gir beskyttelse mot svindel og virus og garanterer at dataene ikke kan slettes var svært viktig for prosjektets kinesiske representanter, skriver Ynet News.