Det Israel-baserte firmaet Ormat Technologies, som spesialiserer seg på geotermisk energi, har fått i havn den største avtalen i sin historie, skriver Ynet News. Selskapet har signert en 130 millioner dollar- kontrakt for å sette opp den første fasen av en geotermisk kraftstasjon som en del av Ngatamariki prosjektet i New Zealand, ifølge Ormats administrerende direktør Judith Bronicki.  Siden begynnelsen av året har gruppen mer enn doblet sine ordrer, som sto på over 230 millioner dollar ved begynnelsen av andre kvartal.  "Etter disse kontraktene vil gruppen oppdaterer sin inntektsprognose for 2011, og forventer nå inntekter på mellom 90 og 100 millioner dollar,” sier direktøren. Ngatamariki Kraftverket i New Zealand vil bestå av fire luftkjølte Ormat Energy Konverteringsprogrammer og vil tillate 100 % geotermisk væskereinjeksjon, som  både vil opprettholde reservoaret, og produsere elektrisk kraft med nesten ingen miljøpåvirkning, skriver Ynet News..

Det Israel-baserte firmaet Ormat Technologies, som spesialiserer seg på geotermisk energi, har fått i havn den største avtalen i sin historie, skriver Ynet News. Selskapet har signert en 130 millioner dollar- kontrakt for å sette opp den første fasen av en geotermisk kraftstasjon som en del av Ngatamariki prosjektet i New Zealand, ifølge Ormats administrerende direktør Judith Bronicki.  Siden begynnelsen av året har gruppen mer enn doblet sine ordrer, som sto på over 230 millioner dollar ved begynnelsen av andre kvartal.

 “Etter disse kontraktene vil gruppen oppdaterer sin inntektsprognose for 2011, og forventer nå inntekter på mellom 90 og 100 millioner dollar,” sier direktøren.

Ngatamariki Kraftverket i New Zealand vil bestå av fire luftkjølte Ormat Energy Konverteringsprogrammer og vil tillate 100 % geotermisk væskereinjeksjon, som  både vil opprettholde reservoaret, og produsere elektrisk kraft med nesten ingen miljøpåvirkning, skriver Ynet News..