Arkeologer som driver utgravinger i Acre, som ligger ved kysten nord i Israel, kunngjorde søndag at de har avdekket en 1.500 år gammel struktur fra bysantinsk-tid. "Det er den første i sitt slag som finnes i Acre," sier Nurit Feig, direktør for utgravingen til den kinesiske avisen English.news.cn. Han legger til at "oppdagelsen er av aller største betydning som bevis på det kristne nærværet i byen. Ingen rester av det kristne nærværet er igjen i Acre, selv om stedet er kjent for å ha vært en viktig kristen enklave, ifølge en uttalelse fra Israel Antiquities  Authority.  "Byen var kjent fra kristne kilder som nevner sin biskop som tok del i utformingen av den nye religionen," sier Feig, “og nå er det første håndfaste bevis dukker opp i feltet." IAA tjenestemenn sier funnets størrelse og detaljer, samt funksjon, er signifikante. "Størrelsen på bygningen, den imponerende konstruksjonen," sier Feig, "samt funn som en overflod av takstein, deler av marmor ornamenter i keramikk og mynter - alle peker til en offentlig struktur som tjente biskopen av Acre's by i den bysantinske perioden. " Acre er kjent i Israel for Saint Jean d'Acre fort, en korsfarerfestning, og for sin eksotiske gamleby, og er et populært turistmål.

Arkeologer som driver utgravinger i Acre, som ligger ved kysten nord i Israel, kunngjorde søndag at de har avdekket en 1.500 år gammel struktur fra bysantinsk-tid. “Det er den første i sitt slag som finnes i Acre,” sier Nurit Feig, direktør for utgravingen til den kinesiske avisen English.news.cn. Han legger til at “oppdagelsen er av aller største betydning som bevis på det kristne nærværet i byen. Ingen rester av det kristne nærværet er igjen i Acre, selv om stedet er kjent for å ha vært en viktig kristen enklave, ifølge en uttalelse fra Israel Antiquities  Authority.

 “Byen var kjent fra kristne kilder som nevner sin biskop som tok del i utformingen av den nye religionen,” sier Feig, “og nå er det første håndfaste bevis dukker opp i feltet.” IAA tjenestemenn sier funnets størrelse og detaljer, samt funksjon, er signifikante.

“Størrelsen på bygningen, den imponerende konstruksjonen,” sier Feig, “samt funn som en overflod av takstein, deler av marmor ornamenter i keramikk og mynter – alle peker til en offentlig struktur som tjente biskopen av Acre’s by i den bysantinske perioden. ”

Acre er kjent i Israel for Saint Jean d’Acre fort, en korsfarerfestning, og for sin eksotiske gamleby, og er et populært turistmål.