Ikke overraskende for mange nordmenn som har smakt på vinen er Golan Heights Winery blitt den første israelske vinprodusenten som er kåret til verdens beste vinprodusent, gjennom å vinne Gran Vinitaly Special Award.  Det deltok 1000 konkurrenter fra 30 land på den 19. internasjonale Vinitaly 2011 Wine Competition tidligere i vår i Verona, Italia, skriver Israel21c. Prisen gis til den vinprodusenten som oppnår det beste samlede resultat. Golan fikk to av Vinitaly's 16 ettertraktede gullmedaljer, for sin 2009 Yarden Chardonnay Odem Organic Vineyard og 2008 Yarden Heights Wine. Et panel av 105 ledende vinprodusenter og vinjournalister utvalgte vinnerne i blinde smaksprøver. "Vi er ekstremt stolte av å være den første israelske vinprodusenten som blir kåret til beste vinprodusent på Vinitaly - den høyeste utmerkelse på en av verdens mest fremtredende vinkonkurranser”, sier Anat Levi, administrerende direktør i Golan Heights Winery til Israel21c. Israel har fått stadig mer anerkjennelse internasjonalt for kvaliteten på landets vinprodusent, og både Carmel Winery og Psagot Winery har tidligere vunnet internasjonale priser, men ikke en så høy pris som den Golan Heights Winery fikk med seg denne våren. Golan Heights Winery ble grunnlagt i 1983 av åtte kollektivbruk, og markedsfører sine Yarden, Gamla og Golan merkevarer til Japan, Hong Kong, Kina, Skandinavia, Tyskland, Polen, Frankrike, Italia, USA, Brasil og Costa Rica. Selskapet eier også Galil Mountain Winery, og administrere rundt 20 vingårder og vinprodusenter. Vinproduksjonen er tre ganger større i dag enn for 20 år siden og selskapet har investert hundretusener av dollar årlig i utviklingsprosjekter for å forbedre kvaliteten på druer og vin.

Ikke overraskende for mange nordmenn som har smakt på vinen er Golan Heights Winery blitt den første israelske vinprodusenten som er kåret til verdens beste vinprodusent, gjennom å vinne Gran Vinitaly Special Award.  Det deltok 1000 konkurrenter fra 30 land på den 19. internasjonale Vinitaly 2011 Wine Competition tidligere i vår i Verona, Italia, skriver Israel21c. Prisen gis til den vinprodusenten som oppnår det beste samlede resultat. Golan fikk to av Vinitaly’s 16 ettertraktede gullmedaljer, for sin 2009 Yarden Chardonnay Odem Organic Vineyard og 2008 Yarden Heights Wine. Et panel av 105 ledende vinprodusenter og vinjournalister utvalgte vinnerne i blinde smaksprøver.

“Vi er ekstremt stolte av å være den første israelske vinprodusenten som blir kåret til beste vinprodusent på Vinitaly – den høyeste utmerkelse på en av verdens mest fremtredende vinkonkurranser”, sier Anat Levi, administrerende direktør i Golan Heights Winery til Israel21c.

Israel har fått stadig mer anerkjennelse internasjonalt for kvaliteten på landets vinprodusent, og både Carmel Winery og Psagot Winery har tidligere vunnet internasjonale priser, men ikke en så høy pris som den Golan Heights Winery fikk med seg denne våren.

Golan Heights Winery ble grunnlagt i 1983 av åtte kollektivbruk, og markedsfører sine Yarden, Gamla og Golan merkevarer til Japan, Hong Kong, Kina, Skandinavia, Tyskland, Polen, Frankrike, Italia, USA, Brasil og Costa Rica. Selskapet eier også Galil Mountain Winery, og administrere rundt 20 vingårder og vinprodusenter.

Vinproduksjonen er tre ganger større i dag enn for 20 år siden og selskapet har investert hundretusener av dollar årlig i utviklingsprosjekter for å forbedre kvaliteten på druer og vin.