De høye boligprisene har vært et problem for mange israelere det siste året. Nå har både den israelske regjeringen og den israelske nasjonalbanken truffet tiltak for å bremse veksten i eiendomsprisene, og får ros for det av OECDs generalsekretær, Angel Gurria. Til den israelske hærens radiostasjon sier han at “trinnene tatt av Bank of Israel og den israelske regjeringen vil være effektive, og vil bidra til moderate priser." Når det gjelder det mulige kandidaturet fra Bank of Israels sjef Stanley Fischer til stillingen som leder for Det internasjonale pengefondet, har hun dette å si: "Jeg har uttrykt min mening mange ganger -. det er krystallklart at Fischer er egnet for den posisjonen. Jeg har nominert ham tidligere. I dag er han ikke en kandidat og det vil forbli slik med mindre han og regjeringen bestemmer noe annet”. Om fredsdebatten har generalsekretæren dette å si: "Det er klart at stabiliteten i regionen vil stimulere den israelske økonomien." Om verdensøkonomien generelt sier Gurria at hun er mest bekymret for arbeidsledighetssituasjonen, skriver den israelske forretningsavisen Globes.

De høye boligprisene har vært et problem for mange israelere det siste året. Nå har både den israelske regjeringen og den israelske nasjonalbanken truffet tiltak for å bremse veksten i eiendomsprisene, og får ros for det av OECDs generalsekretær, Angel Gurria. Til den israelske hærens radiostasjon sier han at “trinnene tatt av Bank of Israel og den israelske regjeringen vil være effektive, og vil bidra til moderate priser.”

Når det gjelder det mulige kandidaturet fra Bank of Israels sjef Stanley Fischer til stillingen som leder for Det internasjonale pengefondet, har hun dette å si: “Jeg har uttrykt min mening mange ganger -. det er krystallklart at Fischer er egnet for den posisjonen. Jeg har nominert ham tidligere. I dag er han ikke en kandidat og det vil forbli slik med mindre han og regjeringen bestemmer noe annet”.

Om fredsdebatten har generalsekretæren dette å si: “Det er klart at stabiliteten i regionen vil stimulere den israelske økonomien.” Om verdensøkonomien generelt sier Gurria at hun er mest bekymret for arbeidsledighetssituasjonen, skriver den israelske forretningsavisen Globes.