Grunnlegger, daglig leder og styreformann i Marvell Technology Group, Sehat Sutardja , kom til Israel søndag på et kort besøk for å besøke selskapets to forsknings- og utviklingssentre i Israel, lokalisert i Yokneam og Petah Tikva, skriver Ynet News. Firmaet er en av de største investorene i israelsk høyteknologi, og styreformannen lovet under besøket å stå ved løftet om å investere 200 millioner dollar årlig i de to bedriftene i Israel. “Israel står overfor nye og mer omfattende internasjonal konkurranse enn tidligere,” sier Marvells direktør i Israel Yossi Meyouhas til Ynet News. “Selv om disse nye utfordringene er viktige for å stimulere global fremgang i teknologi, er det avgjørende at organisasjonen investerer for å sikre at Israel forblir en anerkjent leder inne forskning, utvikling og teknologisk innovasjon.” Marvell Israels aktivitet har vokst med 150 arbeidere i året til totalt 1200 i de siste årene, og det samme er forventet i år. Kilder i selskapet mener besøket fra den internasjonale toppledelsen har vært svært viktig, skriver den israelske avisen. Marvell sender mer enn en milliard chips ut på markedet årlig, og handler på NASDAQ Stock Market med en 10 milliarder dollar markedsverdi. Selskapet ble etablert i 1995 og har 5 700 ansatte fordelt på fabrikker i USA, Europa, Singapore, Kina og Israel.

Grunnlegger, daglig leder og styreformann i Marvell Technology Group, Sehat Sutardja , kom til Israel søndag på et kort besøk for å besøke selskapets to forsknings- og utviklingssentre i Israel, lokalisert i Yokneam og Petah Tikva, skriver Ynet News. Firmaet er en av de største investorene i israelsk høyteknologi, og styreformannen lovet under besøket å stå ved løftet om å investere 200 millioner dollar årlig i de to bedriftene i Israel.

“Israel står overfor nye og mer omfattende internasjonal konkurranse enn tidligere,” sier Marvells direktør i Israel Yossi Meyouhas til Ynet News. “Selv om disse nye utfordringene er viktige for å stimulere global fremgang i teknologi, er det avgjørende at organisasjonen investerer for å sikre at Israel forblir en anerkjent leder inne forskning, utvikling og teknologisk innovasjon.”

Marvell Israels aktivitet har vokst med 150 arbeidere i året til totalt 1200 i de siste årene, og det samme er forventet i år. Kilder i selskapet mener besøket fra den internasjonale toppledelsen har vært svært viktig, skriver den israelske avisen.

Marvell sender mer enn en milliard chips ut på markedet årlig, og handler på NASDAQ Stock Market med en 10 milliarder dollar markedsverdi. Selskapet ble etablert i 1995 og har 5 700 ansatte fordelt på fabrikker i USA, Europa, Singapore, Kina og Israel.