I Norge er det kjempepopulært. I Israel har det vært forbudt. Men nå skal også israelerne få anledning til å spille på hester. Veddeløpsbaner for hester finnes ikke i Israel og er heller ikke planlagt, men israelerne vil nå kunne satse penger på hesteløp i utlandet. Det er Knessets finanskomite som har gitt kommisjonen for idrettsgambling tillatelse til spill på hesteløp som finner sted i utlandet. I den første fasen har kommisjonen fått en godkjenning for å kontakte en utenlandsk operatør til å drive et spilleprogram for hesteløp i utlandet, skriver Ynet News. Spilleren vil kunne satse pengene ved hjelp av sin datamaskin via operatørens hjemmeside, på telefonen, eller eventuelt på lokale steder for mottak av spilleseddel dersom slike steder blir opprettet. Listen over løpene blir fortløpende publisert på operatørenes nettsider, eller på utsalgssteder der løpene kan bli sett på store skjermer. Spilleren kan samle inn pengene umiddelbart etter løpet, skriver Ynet News. En av operatørene som den israelske kommisjonen har kontaktet er det franske selskapet PMU, som har vært aktivt siden 1931 og har 11 000 utsalgssteder i Frankrike, et gambling-nettsted og en gambling-telefontjeneste. Selskapet, som er aktiv i en rekke land tilbyr et bredt utvalg av hesteløp som finner sted i Frankrike, Japan, USA og Australia. Den franske veddeløpsindustrien genererer ca. 12, 5 milliarder dollar årlig. Alle forberedelsene som trengs å gjøres før israelerne kan satse sine penger på hester er forventet å være gjort i løpet av ett år. Minsteinnsatsen forventes å bli 10 shekel (ca. 2 euro). Det vil bli mulig å vinne titusener av euro for et enkelt spill. Den nye tillatelsen er forventet å øke den israelske spillekommisjonens inntekt og føre til bygging av idrettsanlegg for en total investering på 5,5 milliarder shekel. Kultur- og Idrettsminister Limor Livnat sier at den nye tillatelsen vil hjelpe staten i kampen mot ulovlig gambling. Tzahi Fishbein, formann i spillekommisjonen, sier at Knessets vedtak vil bidra til å øke utbyttet fra spill til fordel for Israelsk idrett. I dag er israelerne mest opptatt av å satse sine penger på fotball- og basketball-kamper.

I Norge er det kjempepopulært. I Israel har det vært forbudt. Men nå skal også israelerne få anledning til å spille på hester. Veddeløpsbaner for hester finnes ikke i Israel og er heller ikke planlagt, men israelerne vil nå kunne satse penger på hesteløp i utlandet. Det er Knessets finanskomite som har gitt kommisjonen for idrettsgambling tillatelse til spill på hesteløp som finner sted i utlandet. I den første fasen har kommisjonen fått en godkjenning for å kontakte en utenlandsk operatør til å drive et spilleprogram for hesteløp i utlandet, skriver Ynet News.

Spilleren vil kunne satse pengene ved hjelp av sin datamaskin via operatørens hjemmeside, på telefonen, eller eventuelt på lokale steder for mottak av spilleseddel dersom slike steder blir opprettet.

Listen over løpene blir fortløpende publisert på operatørenes nettsider, eller på utsalgssteder der løpene kan bli sett på store skjermer. Spilleren kan samle inn pengene umiddelbart etter løpet, skriver Ynet News.

En av operatørene som den israelske kommisjonen har kontaktet er det franske selskapet PMU, som har vært aktivt siden 1931 og har 11 000 utsalgssteder i Frankrike, et gambling-nettsted og en gambling-telefontjeneste. Selskapet, som er aktiv i en rekke land tilbyr et bredt utvalg av hesteløp som finner sted i Frankrike, Japan, USA og Australia. Den franske veddeløpsindustrien genererer ca. 12, 5 milliarder dollar årlig.

Alle forberedelsene som trengs å gjøres før israelerne kan satse sine penger på hester er forventet å være gjort i løpet av ett år. Minsteinnsatsen forventes å bli 10 shekel (ca. 2 euro). Det vil bli mulig å vinne titusener av euro for et enkelt spill.

Den nye tillatelsen er forventet å øke den israelske spillekommisjonens inntekt og føre til bygging av idrettsanlegg for en total investering på 5,5 milliarder shekel.

Kultur- og Idrettsminister Limor Livnat sier at den nye tillatelsen vil hjelpe staten i kampen mot ulovlig gambling. Tzahi Fishbein, formann i spillekommisjonen, sier at Knessets vedtak vil bidra til å øke utbyttet fra spill til fordel for Israelsk idrett.

I dag er israelerne mest opptatt av å satse sine penger på fotball- og basketball-kamper.