Et av de største band på 1980-tallet sier det vil opptre i Tel Aviv Exhibition Grounds 30. juli. Det britiske bandet Duran Duran kunngjorde Israels inkludering i sin europeiske turné på sin offisielle hjemmeside tirsdag morgen forrige uke: “Duran Duran kommer til Israel. Billetter i salg fra 27. april. Vi vil legge ut en billettlink snart,” kunne fornøyde israelere lese på bandet hjemmeside, skriver Ynet News. Også den amerikanske musikkveteranen Paul Simon kommer til Israel denne sommeren. Duran Duran ble dannet i Birmingham i 1978, og er oppkalt etter skurken i Roger Vadims franske science fiction film "Barbarella", med Jane Fonda i hovedrollen. Bandet ble en suksess etter at den første vokalisten, Stephen Duffy, ble erstattet av Simon Le Bon. Bandets største suksesser inkluderer "Girls on Film", "Rio", "Save a Prayer" og "Ordinary World".  Årets besøk vil blir Duran Durans andre besøk til Israel. De opptrådte første gang i Haifa i 1994. Ifølge Ynet News sine kilder vil den legendariske amerikanske låtskriveren og sangeren Paul Simon opptre på Ramat Gan Stadium i juli. En offisiell kunngjøring av konserten vil trolig bli utstedt i løpet av de kommende ukene, skriver den israelske avisen. Simon, som vil feire sin 70-årsdag i oktober, vil ankomme til Israel som en del av en konsertturné for å fremme sitt nye, kritikerroste album "So Beautiful eller So What.” Simon lanserte sin internasjonale konsertturne for en uke siden. I de neste to månedene er han ventet å turnere i USA og vil komme til Europa i juni. Dette vil bli Simon tredje konsert i Israel. Han kom til Israel i 1978 for en solo gig, og returnerte i 1983 med Art Garfunkel som en del av Simon & Garfunkel duoen. httpv://www.youtube.com/watch?v=SYOT3CQI5bs httpv://www.youtube.com/watch?v=HOiVaE-pKqM

Et av de største band på 1980-tallet sier det vil opptre i Tel Aviv Exhibition Grounds 30. juli. Det britiske bandet Duran Duran kunngjorde Israels inkludering i sin europeiske turné på sin offisielle hjemmeside tirsdag morgen forrige uke: “Duran Duran kommer til Israel. Billetter i salg fra 27. april. Vi vil legge ut en billettlink snart,” kunne fornøyde israelere lese på bandet hjemmeside, skriver Ynet News. Også den amerikanske musikkveteranen Paul Simon kommer til Israel denne sommeren.

Duran Duran ble dannet i Birmingham i 1978, og er oppkalt etter skurken i Roger Vadims franske science fiction film “Barbarella”, med Jane Fonda i hovedrollen. Bandet ble en suksess etter at den første vokalisten, Stephen Duffy, ble erstattet av Simon Le Bon. Bandets største suksesser inkluderer “Girls on Film“, “Rio“, “Save a Prayer” og “Ordinary World“.  Årets besøk vil blir Duran Durans andre besøk til Israel. De opptrådte første gang i Haifa i 1994.

Ifølge Ynet News sine kilder vil den legendariske amerikanske låtskriveren og sangeren Paul Simon opptre på Ramat Gan Stadium i juli. En offisiell kunngjøring av konserten vil trolig bli utstedt i løpet av de kommende ukene, skriver den israelske avisen.

Simon, som vil feire sin 70-årsdag i oktober, vil ankomme til Israel som en del av en konsertturné for å fremme sitt nye, kritikerroste album “So Beautiful eller So What.” Simon lanserte sin internasjonale konsertturne for en uke siden. I de neste to månedene er han ventet å turnere i USA og vil komme til Europa i juni.

Dette vil bli Simon tredje konsert i Israel. Han kom til Israel i 1978 for en solo gig, og returnerte i 1983 med Art Garfunkel som en del av Simon & Garfunkel duoen.