Israelere flest er godt fornøyd med livet. Det er bare seks andre land der et større antall av innbyggerne svarer at de er godt fornøyd med sin livssituasjon.  Det viser en undersøkelse foretatt av Gallup. Den internasjonale undersøkelsen viser at 63 prosent av israelerne svarer positivt på spørsmålet. Palestinerne på Vestbredden er ikke like fornøyd. Bare 14 prosent av dem er fornøyd med sine liv.  Danskene er mest fornøyd. Her er den positive svarprosenten på 72 prosent, skriver Ynet News. 124 stater er med i undersøkelsen. Den israelske avisen gjengir ikke resultat for Norge, noe som tyder på at vi ikke er blant de mest fornøyd, og sutrer langt mer enn våre naboer. Svenskene er nemlig også relativt godt fornøyd, og er plassert som land nummer to, bak Danmark. 69 prosent av svenskene svarer positivt. Den samme prosenten med positive svar har Canada. Deretter følger Australia, og litt overraskende mener Ynet News, Venezuela, fulgt av Finland, Israel og New Zealand. Araberne som bor i De Forente Arabiske Emirater er mest fornøyd blant befolkningen i arabiske land. Her sier 55 prosent at de er lykkelige med sine liv. Afrikanerne er mest misfornøyd, og aller mest misfornøyd er befolkningen i Chad, der kun 1 prosent svarer positivt.

Israelere flest er godt fornøyd med livet. Det er bare seks andre land der et større antall av innbyggerne svarer at de er godt fornøyd med sin livssituasjon.  Det viser en undersøkelse foretatt av Gallup. Den internasjonale undersøkelsen viser at 63 prosent av israelerne svarer positivt på spørsmålet. Palestinerne på Vestbredden er ikke like fornøyd. Bare 14 prosent av dem er fornøyd med sine liv.

 Danskene er mest fornøyd. Her er den positive svarprosenten på 72 prosent, skriver Ynet News. 124 stater er med i undersøkelsen. Den israelske avisen gjengir ikke resultat for Norge, noe som tyder på at vi ikke er blant de mest fornøyd, og sutrer langt mer enn våre naboer. Svenskene er nemlig også relativt godt fornøyd, og er plassert som land nummer to, bak Danmark. 69 prosent av svenskene svarer positivt. Den samme prosenten med positive svar har Canada. Deretter følger Australia, og litt overraskende mener Ynet News, Venezuela, fulgt av Finland, Israel og New Zealand.

Araberne som bor i De Forente Arabiske Emirater er mest fornøyd blant befolkningen i arabiske land. Her sier 55 prosent at de er lykkelige med sine liv. Afrikanerne er mest misfornøyd, og aller mest misfornøyd er befolkningen i Chad, der kun 1 prosent svarer positivt.