Angry Birds, en av tidenes mest vanedannende spill, som allerede har blitt erklært et fenomen, kommer til Israel. YPL, et israelsk selskap, har inngått en avtale med Rovio - skaperen av spillet - noe som gir selskapet anledning til å selge spillet og alle Angry Birds-effektene i Israel. Selskapet planlegger å ta Israel med storm ved markedsføring av tonnevis med Angry Birds produkter i så mange butikker som mulig. Blant de planlagte varene israelerne vil få tilbud om er utstyr til skolen, iPhone tasker, sko og klær, vesker, party-ting og mer, skriver Shalom Life. "Vi er stolte og glade over å representere Rovio i Israel. Angry Birds er et nytt, moderne og forfriskende produkt, hvis popularitet vi tror vil resultere i en stor suksess i Israel. Kravene for disse produktene er enorm”, sier Avi Morgenstern, administrerende direktør i YPL. Spillet viser det en haug med søte, men rasende fugler, som slåss med grønne griser. Selvfølgelig, det er en årsak til krigen - de grådige grisene stjeler fugleegg. Her er der du, spilleren, kommer inn: Din jobb er å bombardere de grådige grønne grisene med fuglene ved hjelp av en sprettert, forklarer Shalom Life. Angry Birds ble først lansert i 2009 som en iPhone-applikasjon, tilgjengelig for nedlasting i Apples App Store. Siden da har spillet blitt mer enn bare "et spill", og i dag regnes det som et globalt sosialt og kulturelt fenomen som spilles både av barn og voksne, og overalt (inkludert kontor, møterom, T-banen og mer). Etter suksessen i starten fortsatte skaperen Rovio (basert i Finland) med å lage spesialeffekter-tema versjoner for spillet til jul, Halloween og så videre. Til sammen har programmet blitt lastet ned mer enn 100 millioner ganger. En PC-versjon er også blitt utgitt.

Angry Birds, en av tidenes mest vanedannende spill, som allerede har blitt erklært et fenomen, kommer til Israel. YPL, et israelsk selskap, har inngått en avtale med Rovio – skaperen av spillet – noe som gir selskapet anledning til å selge spillet og alle Angry Birds-effektene i Israel. Selskapet planlegger å ta Israel med storm ved markedsføring av tonnevis med Angry Birds produkter i så mange butikker som mulig.

Blant de planlagte varene israelerne vil få tilbud om er utstyr til skolen, iPhone tasker, sko og klær, vesker, party-ting og mer, skriver Shalom Life.
“Vi er stolte og glade over å representere Rovio i Israel. Angry Birds er et nytt, moderne og forfriskende produkt, hvis popularitet vi tror vil resultere i en stor suksess i Israel. Kravene for disse produktene er enorm”, sier Avi Morgenstern, administrerende direktør i YPL.

Spillet viser det en haug med søte, men rasende fugler, som slåss med grønne griser. Selvfølgelig, det er en årsak til krigen – de grådige grisene stjeler fugleegg. Her er der du, spilleren, kommer inn: Din jobb er å bombardere de grådige grønne grisene med fuglene ved hjelp av en sprettert, forklarer Shalom Life.

Angry Birds ble først lansert i 2009 som en iPhone-applikasjon, tilgjengelig for nedlasting i Apples App Store. Siden da har spillet blitt mer enn bare “et spill”, og i dag regnes det som et globalt sosialt og kulturelt fenomen som spilles både av barn og voksne, og overalt (inkludert kontor, møterom, T-banen og mer).

Etter suksessen i starten fortsatte skaperen Rovio (basert i Finland) med å lage spesialeffekter-tema versjoner for spillet til jul, Halloween og så videre. Til sammen har programmet blitt lastet ned mer enn 100 millioner ganger. En PC-versjon er også blitt utgitt.