35 000 israelske fans så det canadiske pop-idolet Justin Bieber I Tel Aviv forrige uke. “Dette kommer jeg aldri til å glemme”, skrev den unge pop-helten på twitter etter konserten. For Bieber ble det en opplevelsesrik uke i Det Hellige Land, skriver Ynet News.  Det samme ble det for den israelske fansen, som for en stor del består av unge tenåringsjenter.  De ventet lenge på at helten besøkte deres land. Når han først gjorde det ble det full fest. Justin Bieber hadde en stressende start på sitt Israel-besøk, med innpåslitne smugfotografer og misforståelse rundt et mulig møte med statsminister Benjamin Netanyahu, Men alt var glemt da han entret scenen foran sine 35 000 fans, skriver Ynet News.  “På tide å gjøre det jeg liker best,” skrev den canadiske pop-helten på sin twitter, like før han entret scenen, “opptre for fansen i Israel.” Ifølge bladet Hollywood Reporter kjørte Bieber en imponerende forestilling. Han spilte de vanlige låtene, med unntak av da musikkansvarlig Dan Kanter spilte Hatikva, den israelske nasjonalsangen. På slutten av settet sang Bieber sangen “Pray”, og introduserte bestemoren til manager Scoot Braun, samtidig som informerte om at hun var en Holocaust-overlevende.  I dag holder han sin første konsert etter konserten i Tel Aviv. Det skjer i Singapore. httpv://www.youtube.com/watch?v=2Mivw1ULoCc httpv://www.youtube.com/watch?v=Tj-6-aYvIP8&feature=related httpv://www.youtube.com/watch?v=ijhBvDcz7Ok&feature=related httpv://www.youtube.com/watch?v=o9tJW9MDs2M

35 000 israelske fans så det canadiske pop-idolet Justin Bieber I Tel Aviv forrige uke. “Dette kommer jeg aldri til å glemme”, skrev den unge pop-helten på twitter etter konserten. For Bieber ble det en opplevelsesrik uke i Det Hellige Land, skriver Ynet News.  Det samme ble det for den israelske fansen, som for en stor del består av unge tenåringsjenter.  De ventet lenge på at helten besøkte deres land. Når han først gjorde det ble det full fest.

Justin Bieber hadde en stressende start på sitt Israel-besøk, med innpåslitne smugfotografer og misforståelse rundt et mulig møte med statsminister Benjamin Netanyahu, Men alt var glemt da han entret scenen foran sine 35 000 fans, skriver Ynet News.  “På tide å gjøre det jeg liker best,” skrev den canadiske pop-helten på sin twitter, like før han entret scenen, “opptre for fansen i Israel.”

Ifølge bladet Hollywood Reporter kjørte Bieber en imponerende forestilling. Han spilte de vanlige låtene, med unntak av da musikkansvarlig Dan Kanter spilte Hatikva, den israelske nasjonalsangen. På slutten av settet sang Bieber sangen “Pray”, og introduserte bestemoren til manager Scoot Braun, samtidig som informerte om at hun var en Holocaust-overlevende.  I dag holder han sin første konsert etter konserten i Tel Aviv. Det skjer i Singapore.