Det kanadiske tenåringsidolet Justin Bieber landet på israelsk jord mandag, og er klar for konsert i Tel Aviv i kveld, der det forventes tusenvis av hylende ungjenter. Han forventes å bli i Israel helt til lørdag. For ikke å bli plaget for mye av fansen har det unge idolet, hans familie, medhjelpere og sikkerhetsvakter booket seg inn på tre forskjellige hoteller i Tel Aviv og et hotell i Jerusalem, skriver Ynet News. Etter å ha tilbrakt formiddagen på hotellrommet sitt, besøkte sangeren mandag en Tel Aviv strand sammen med sine foreldre og mannskap.  Bieber kjørte på en motorsykkel og hadde en sen lunsj. Om kvelden tok han på en hvit jakke, og ett par jeans og gikk ut med sin familie til middag på en restaurant i nærheten av stranden, skriver avisen. I løpet av dagene i Israel planlegger Justin Bieber en tur til Jerusalem, Dødehavet, Genesaretsjøen, Nazareth og Betlehem. httpv://www.youtube.com/watch?v=kwQlApJlIuw httpv://www.youtube.com/watch?v=LIWoGAKpnY4 httpv://www.youtube.com/watch?v=YgM3eQj9DcQ

Det kanadiske tenåringsidolet Justin Bieber landet på israelsk jord mandag, og er klar for konsert i Tel Aviv i kveld, der det forventes tusenvis av hylende ungjenter. Han forventes å bli i Israel helt til lørdag. For ikke å bli plaget for mye av fansen har det unge idolet, hans familie, medhjelpere og sikkerhetsvakter booket seg inn på tre forskjellige hoteller i Tel Aviv og et hotell i Jerusalem, skriver Ynet News. Etter å ha tilbrakt formiddagen på hotellrommet sitt, besøkte sangeren mandag en Tel Aviv strand sammen med sine foreldre og mannskap. 

Bieber kjørte på en motorsykkel og hadde en sen lunsj. Om kvelden tok han på en hvit jakke, og ett par jeans og gikk ut med sin familie til middag på en restaurant i nærheten av stranden, skriver avisen.

I løpet av dagene i Israel planlegger Justin Bieber en tur til Jerusalem, Dødehavet, Genesaretsjøen, Nazareth og Betlehem.