Han er av mange regnet for å være verden mest betydningsfulle artist i moderne tid. Andre mener at hans poetiske sangtekster kvalifiserer ham for en Nobelpris i litteratur. På 60 og 70-tallet var han favoritten til pasifister og krigsmotstandere.  I dag er han allemannseie. I juni kommer han til Israel for sitt tredje besøk i landet: Bob Dylan. Dylan skal opptre på Israels Ramat Gan Stadium som en del av en internasjonal turne som starter i Asia, forteller promotor Marchel Avraham til telegrambyrået UPI. Datoen for konserten er satt til 20.juni. Den 69-år gamle folkelegenden opptrådte i Tele Aviv i 1993 og i Jerusalem i 1987. I desember ifjor ble Bob Dylan hyllet av studentene ved Ben Gurion universitetet i Negev. Det skjedde i forbindelse med et Hannukkak-arrangement. Den legendariske sangartisten og poetens største hits  ble fremført av studenter. Dylan er elsket i Israel for sin sang om The Neighborhood Bully, som forsvarer Israels rett til selvforsvar. Noen få internasjonale artister har de siste årene gitt etter for press fra Israels fiender og latt være å opptre i Israel. De får på pukkelen av en annen kjent amerikansk artist som er i Israel i disse dager, Gene Simmons fra bandet Kiss. Han mener rett og slett at artister som boikotter Israel er “idioter”, melder UPI. "Som en amerikaner er det ikke annet valg enn å være støttende til Israel”, sier han til The Jerusalem Post. "Dette er det hellige land, og det er ingen hemmelighet at alle i Amerika oppfatter Israel som sin eneste virkelig venn i Midtøsten”, sier han.

Han er av mange regnet for å være verden mest betydningsfulle artist i moderne tid. Andre mener at hans poetiske sangtekster kvalifiserer ham for en Nobelpris i litteratur. På 60 og 70-tallet var han favoritten til pasifister og krigsmotstandere.  I dag er han allemannseie. I juni kommer han til Israel for sitt tredje besøk i landet: Bob Dylan. Dylan skal opptre på Israels Ramat Gan Stadium som en del av en internasjonal turne som starter i Asia, forteller promotor Marchel Avraham til telegrambyrået UPI.

Datoen for konserten er satt til 20.juni. Den 69-år gamle folkelegenden opptrådte i Tele Aviv i 1993 og i Jerusalem i 1987.

I desember ifjor ble Bob Dylan hyllet av studentene ved Ben Gurion universitetet i Negev. Det skjedde i forbindelse med et Hannukkak-arrangement. Den legendariske sangartisten og poetens største hits  ble fremført av studenter. Dylan er elsket i Israel for sin sang om The Neighborhood Bully, som forsvarer Israels rett til selvforsvar.

Noen få internasjonale artister har de siste årene gitt etter for press fra Israels fiender og latt være å opptre i Israel. De får på pukkelen av en annen kjent amerikansk artist som er i Israel i disse dager, Gene Simmons fra bandet Kiss. Han mener rett og slett at artister som boikotter Israel er “idioter”, melder UPI.

“Som en amerikaner er det ikke annet valg enn å være støttende til Israel”, sier han til The Jerusalem Post. “Dette er det hellige land, og det er ingen hemmelighet at alle i Amerika oppfatter Israel som sin eneste virkelig venn i Midtøsten”, sier han.