Omtrent to år etter hans forrige besøk i Israel, opptrer den britiske musikeren Mark Ronson igjen i Israel, der han vil holde en konsert neste måned, melder Ynet News. Også Bryan Ferry vil tilby sitt show til det israelske publikummet i april. Han opptrer i Tel Aviv 19.april. Den tidligere Roxy Music-vokalisten skal fremføre noen av sine største hits fra det 20.århundre, skriver Tourist Israel. Ronson kommer til Israel som en del av en verdensturné, etter først å ha opptrådt flere steder i Europa, Asia og Australia. Selskapet PLUG Productions sier til Ynet News at det er forhandlet med musikeren, men vil ikke gi ytterligere detaljer på nåværende tidspunkt. Ronson, som har produsert album for Amy Winehouse og Lily Allen, besøkte Israel i desember 2008 og ga tre forestillinger i Tel Aviv. "Gårsdagens prestasjon var en av de beste Israel har sett de siste årene. Ronson fikk publikum til å gå ut med blanke øyne og et lite uttrykk for sjokk. Det virket som om både musikerne på scenen og seere i salen hygget seg like mye,” skrev Ynets anmelder den gangen.  "Det israelske publikumet overøste Ronson med kjærlighet, og han ville ikke slutte å forklare hvorfor han insisterte på å komme her og hvor glad han var for å være her”, skrev avisen også. Mark Ronson ble født 4 september 1975, og har jobbet både som gitarist, musikkprodusent og artist. Mens hans debutalbum ”Here Comes the Fuzz” ikke klarte å gjøre et inntrykk på listene, inkluderte hans andre album “Version” hele tre hits. Ronson vant BRIT Award for beste mannlige artist i 2008. Hans tredje studioalbum, “Record Collection”, ble utgitt i slutten av september i fjor, skriver Wikipedia. Mark Ronson ble intervjuet under sitt forrige besøk i Israel i 2008: httpv://www.youtube.com/watch?v=XfzhynFm990 Og her er Bryan Ferry: httpv://www.youtube.com/watch?v=pz0ebvpf9FY&feature=fvsr

Omtrent to år etter hans forrige besøk i Israel, opptrer den britiske musikeren Mark Ronson igjen i Israel, der han vil holde en konsert neste måned, melder Ynet News. Også Bryan Ferry vil tilby sitt show til det israelske publikummet i april. Han opptrer i Tel Aviv 19.april. Den tidligere Roxy Music-vokalisten skal fremføre noen av sine største hits fra det 20.århundre, skriver Tourist Israel. Ronson kommer til Israel som en del av en verdensturné, etter først å ha opptrådt flere steder i Europa, Asia og Australia.

Selskapet PLUG Productions sier til Ynet News at det er forhandlet med musikeren, men vil ikke gi ytterligere detaljer på nåværende tidspunkt.

Ronson, som har produsert album for Amy Winehouse og Lily Allen, besøkte Israel i desember 2008 og ga tre forestillinger i Tel Aviv. “Gårsdagens prestasjon var en av de beste Israel har sett de siste årene. Ronson fikk publikum til å gå ut med blanke øyne og et lite uttrykk for sjokk. Det virket som om både musikerne på scenen og seere i salen hygget seg like mye,” skrev Ynets anmelder den gangen. 

“Det israelske publikumet overøste Ronson med kjærlighet, og han ville ikke slutte å forklare hvorfor han insisterte på å komme her og hvor glad han var for å være her”, skrev avisen også.

Mark Ronson ble født 4 september 1975, og har jobbet både som gitarist, musikkprodusent og artist. Mens hans debutalbum ”Here Comes the Fuzz” ikke klarte å gjøre et inntrykk på listene, inkluderte hans andre album “Version” hele tre hits. Ronson vant BRIT Award for beste mannlige artist i 2008. Hans tredje studioalbum, “Record Collection”, ble utgitt i slutten av september i fjor, skriver Wikipedia.

Mark Ronson ble intervjuet under sitt forrige besøk i Israel i 2008:

Og her er Bryan Ferry: