Den israelske koreograf-danser Ido Tadmor har gitt et kunstnerisk løft for Dødehavskampanjen, skriver Israel21c. Kampanjen har som mål å få Dødehavet satt på listen over verden syv undere. Tadmor tok inspirasjon fra Dødehavet og filmet et dansestykke på Kalya Beach. "Dødehavet er mitt favorittsted i Israel Dette er stedet hvor jeg kan hvile og gå gjennom en "gjenfødsel”, hvor jeg føler de sterkeste åndelige forbindelsene, hvor jeg føler meg renset. Dette er et av de mest utrolige steder på jorden, og det er viktig for meg å være en aktiv del i omsorgen og utviklingen av dette stedet”, sier Tadmor. Dødehavet kjemper mot 27 andre naturlige steder rundt om i verden, og regnes som en av de mest lovende deltakerne i kampanjen for å velge “New7Wonders of Nature”. Ifølge New7Wonders stiftelsen, vil over en milliard mennesker stemme i kampanjen, som vil avsluttes 11.november i år. Blant rivalene til Dødehavet er steder som Uluru i Australia, Table Mountain i Sør-Afrika, Grand Canyon i USA og Angel Falls i Venezuela. Det israelske turistdepartementet har startet en Facebook-kampanje for å støtte opp om Dødehavet i konkurransen med de andre naturunderne. httpv://www.youtube.com/watch?v=KKrsinChUGw&feature=player_embedded httpv://www.youtube.com/watch?v=2rWaHam_1v8&feature=relmfu

Den israelske koreograf-danser Ido Tadmor har gitt et kunstnerisk løft for Dødehavskampanjen, skriver Israel21c. Kampanjen har som mål å få Dødehavet satt på listen over verden syv undere. Tadmor tok inspirasjon fra Dødehavet og filmet et dansestykke på Kalya Beach. “Dødehavet er mitt favorittsted i Israel Dette er stedet hvor jeg kan hvile og gå gjennom en “gjenfødsel”, hvor jeg føler de sterkeste åndelige forbindelsene, hvor jeg føler meg renset. Dette er et av de mest utrolige steder på jorden, og det er viktig for meg å være en aktiv del i omsorgen og utviklingen av dette stedet”, sier Tadmor.

Dødehavet kjemper mot 27 andre naturlige steder rundt om i verden, og regnes som en av de mest lovende deltakerne i kampanjen for å velge “New7Wonders of Nature”. Ifølge New7Wonders stiftelsen, vil over en milliard mennesker stemme i kampanjen, som vil avsluttes 11.november i år.

Blant rivalene til Dødehavet er steder som Uluru i Australia, Table Mountain i Sør-Afrika, Grand Canyon i USA og Angel Falls i Venezuela. Det israelske turistdepartementet har startet en Facebook-kampanje for å støtte opp om Dødehavet i konkurransen med de andre naturunderne.