Israels Teva Pharmaceutical Industries Ltd, verdens største produsent av generiske legemidler, har åpnet et nytt 100 millioner dollar distribusjonssenter like utenfor byen Shoham, i nærheten av Ben Gurion International Airport, skriver Israel National News. Både Israels president Shimon Peres og visehelseministeren i Israel, Yaakov Litzman, var forrige uke til stede under en seremoni som markerte åpningen av det nye industribygget. "Våre investeringer i bygg og utvidelser av anlegg over hele Israel legger rundt 700 nye arbeidsplasser hvert år til Israels økonomi," sa administrerende direktør Shlomo Yannai under seremonien. “Dette senteret tar hensyn til hvordan Teva vil vokse de neste 10 årene - og til og med utover det”, sa han. Senteret er bygget over et område på 77 000 kvadratmeter (19 dekar), og er det største lageret i Israel. Nye lossing- og lastingsmetoder skal brukes der, designet for å kutte truck-loading tid fra en time til bare ti minutter. Teva hadde et overskudd i fjor på 3,3 milliarder dollar og en omsetning på 16,1 milliarder dollar. Selskapet er Israels største målt i inntektsvolum, og har over 40 000 ansatte i dusinvis av fabrikker og datterselskaper over hele verden, men har beholder sin sentrale ledelse og forskning i Israel, med rundt 6000 ansatte.

Israels Teva Pharmaceutical Industries Ltd, verdens største produsent av generiske legemidler, har åpnet et nytt 100 millioner dollar distribusjonssenter like utenfor byen Shoham, i nærheten av Ben Gurion International Airport, skriver Israel National News. Både Israels president Shimon Peres og visehelseministeren i Israel, Yaakov Litzman, var forrige uke til stede under en seremoni som markerte åpningen av det nye industribygget.

“Våre investeringer i bygg og utvidelser av anlegg over hele Israel legger rundt 700 nye arbeidsplasser hvert år til Israels økonomi,” sa administrerende direktør Shlomo Yannai under seremonien. “Dette senteret tar hensyn til hvordan Teva vil vokse de neste 10 årene – og til og med utover det”, sa han.

Senteret er bygget over et område på 77 000 kvadratmeter (19 dekar), og er det største lageret i Israel. Nye lossing- og lastingsmetoder skal brukes der, designet for å kutte truck-loading tid fra en time til bare ti minutter.

Teva hadde et overskudd i fjor på 3,3 milliarder dollar og en omsetning på 16,1 milliarder dollar. Selskapet er Israels største målt i inntektsvolum, og har over 40 000 ansatte i dusinvis av fabrikker og datterselskaper over hele verden, men har beholder sin sentrale ledelse og forskning i Israel, med rundt 6000 ansatte.