[caption id="attachment_3224" align="alignright" width="116" caption="Foto: GPO"][/caption] Den israelske presidenten, Shimon Peres, var nylig i Spania. Der fikk han anledning til å besøke sitt favorittlag, Real Madrid, og ble fotografert sammen med trener Jose Mourinho, fotballspiller Cristiano Ronaldo og andre spillere. Presidenten fikk utlevert en Real Madrid-skjorte med hans eget navn, fra kaptein Iker Casillas, skriver Ynet News. Peres, som under sitt besøk i Spania ga uttrykk for bekymring over den siste utviklingen i den arabiske verden, fikk en sjanse til å smile og slappe av da han møtte fotballstjernene, skriver avisen. Dette var ikke første gang Peres fikk møte fotballspillerne fra Madrid. For tre år siden organiserte Peres Center for Peace en kamp mellom Real Madrid og et fredsteam bestående av israelske og palestinske spillere på Ramat Gan Stadion.

Foto: GPO

Den israelske presidenten, Shimon Peres, var nylig i Spania. Der fikk han anledning til å besøke sitt favorittlag, Real Madrid, og ble fotografert sammen med trener Jose Mourinho, fotballspiller Cristiano Ronaldo og andre spillere. Presidenten fikk utlevert en Real Madrid-skjorte med hans eget navn, fra kaptein Iker Casillas, skriver Ynet News. Peres, som under sitt besøk i Spania ga uttrykk for bekymring over den siste utviklingen i den arabiske verden, fikk en sjanse til å smile og slappe av da han møtte fotballstjernene, skriver avisen.

Dette var ikke første gang Peres fikk møte fotballspillerne fra Madrid. For tre år siden organiserte Peres Center for Peace en kamp mellom Real Madrid og et fredsteam bestående av israelske og palestinske spillere på Ramat Gan Stadion.