Det israelske legemiddelfirmaet, Biondvax, som utvikler en universell influensavaksine, har lagt frem sine foreløpige testresultater, skriver næringslivsbladet Bloomberg.  Resultatene viser at den nye vaksinen ikke har noen alvorlige bivirkninger.  Selskapet mener de endelige resultatene av sikkerhet og immunresponsreaksjon på vaksinen kan bli publisert innen utgangen av juni. Testene har også som formål å se på effekten av vaksinen når det gjelder å stimulere immunsystemet.  Testene, på 200 personer, foregår på Sourasky Medical Center i Tel Aviv og Hadassah Hospital i Jerusalem. httpv://www.youtube.com/watch?v=Ns7omwaF5tE httpv://www.youtube.com/watch?v=RUHMnTokgMM&feature=related

Det israelske legemiddelfirmaet, Biondvax, som utvikler en universell influensavaksine, har lagt frem sine foreløpige testresultater, skriver næringslivsbladet Bloomberg.  Resultatene viser at den nye vaksinen ikke har noen alvorlige bivirkninger.  Selskapet mener de endelige resultatene av sikkerhet og immunresponsreaksjon på vaksinen kan bli publisert innen utgangen av juni. Testene har også som formål å se på effekten av vaksinen når det gjelder å stimulere immunsystemet. 

Testene, på 200 personer, foregår på Sourasky Medical Center i Tel Aviv og Hadassah Hospital i Jerusalem.