I dag og i morgen er det landbruksmesse i Tel Aviv Exhibition Grounds. Den 21. Agro-Mashov Internasjonale Landbruksmesse i rekken. Bønder og landbruksbyråkrater fra hele verden samles for å diskutere den nyeste landbruksteknologien. Israel blir regnet som ledende i verden på dette området, skriver Israel National News. Årets utstilling vil fokusere på teknologiske løsninger på problemene med den globale mat- og vannmangelen. Det heteste debatt-temaet som vil bli tatt opp er bruken av jordbruksareal til å produsere bio-diesel. Mangen mener at det er en av hovedårsakene til verdens matmangel.  Allerede i dag er det millioner av mennesker som lider av sult i verden. FNs forskere snakker om forverring av denne krisen, som vil resultere i lidelse for mange hundre millioner flere mennesker. I følge prognosene vil dessuten to tredeler av verdens befolkning lide av mangel på vann i 2025. I lys av dette mener arrangørene at "Agro-Mashov" internasjonale landbruksutstilling er en begivenhet av stor betydning verden over, fordi Israel har vist unike teknologiske evner til å øke jordbruksproduksjonen med bruk av mindre vann og mindre areal, samt uvanlige evner å transformere tørr ørken til blomstrende jordbruksområder. Her er et klipp fra fjorårets utstilling: httpv://www.youtube.com/watch?v=lTuyUeBOzBs httpv://www.youtube.com/watch?v=kn1X7K9G_H8

I dag og i morgen er det landbruksmesse i Tel Aviv Exhibition Grounds. Den 21. Agro-Mashov Internasjonale Landbruksmesse i rekken. Bønder og landbruksbyråkrater fra hele verden samles for å diskutere den nyeste landbruksteknologien. Israel blir regnet som ledende i verden på dette området, skriver Israel National News. Årets utstilling vil fokusere på teknologiske løsninger på problemene med den globale mat- og vannmangelen. Det heteste debatt-temaet som vil bli tatt opp er bruken av jordbruksareal til å produsere bio-diesel. Mangen mener at det er en av hovedårsakene til verdens matmangel.

 Allerede i dag er det millioner av mennesker som lider av sult i verden. FNs forskere snakker om forverring av denne krisen, som vil resultere i lidelse for mange hundre millioner flere mennesker. I følge prognosene vil dessuten to tredeler av verdens befolkning lide av mangel på vann i 2025.

I lys av dette mener arrangørene at “Agro-Mashov” internasjonale landbruksutstilling er en begivenhet av stor betydning verden over, fordi Israel har vist unike teknologiske evner til å øke jordbruksproduksjonen med bruk av mindre vann og mindre areal, samt uvanlige evner å transformere tørr ørken til blomstrende jordbruksområder.

Her er et klipp fra fjorårets utstilling: