Elsker du Israel og liker å sykle? Hvorfor ikke bruke sykkelen i Israel? Muligheten byr seg hele året, men er spesielt tilrettelagt fra 7. til 10.mars. Da arrangeres "Tour d'Israel", et fire stadiers sykkelritt der du kan tråkke på pedalen over bibelsk land, fra snødekte Mount Hermon i nord til solfylte Eilat ved bredden av Rødehavet. Sykkelrittet går over en strekning på 615 kilometer gjennom regioner, byer og steder, som vekker minner om bibelsk historie og topografien fra det gamle og nye testamentet. Sykkelruten går blant annet gjennom Galileas åser, til det legendariske Masada, gjennom Negevørkenens flater, innom Jerusalem og Beersheba, gjennom Jordandalen og langs Dødehavet. Du har muligheten til fire minnerike dager med utfordringer og sykling i naturskjønne omgivelser og ofte med inspirerende utsikt, lover arrangørene.

Elsker du Israel og liker å sykle? Hvorfor ikke bruke sykkelen i Israel? Muligheten byr seg hele året, men er spesielt tilrettelagt fra 7. til 10.mars. Da arrangeres “Tour d’Israel“, et fire stadiers sykkelritt der du kan tråkke på pedalen over bibelsk land, fra snødekte Mount Hermon i nord til solfylte Eilat ved bredden av Rødehavet. Sykkelrittet går over en strekning på 615 kilometer gjennom regioner, byer og steder, som vekker minner om bibelsk historie og topografien fra det gamle og nye testamentet.

Sykkelruten går blant annet gjennom Galileas åser, til det legendariske Masada, gjennom Negevørkenens flater, innom Jerusalem og Beersheba, gjennom Jordandalen og langs Dødehavet. Du har muligheten til fire minnerike dager med utfordringer og sykling i naturskjønne omgivelser og ofte med inspirerende utsikt, lover arrangørene.