I mars er det igjen klart for en ny chamber festival i den israelske badebyen Eilat. 6th Eilat Chamber Music Festival går av stabelen i perioden 17. til 26. mars. Et av årets høydepunkter er nok det berømte barokk-ensemblet Gabrieli Consort & Players, dirigert av Paul McCreesh, som vil åpne en Europaturné av JS Bachs St. John Passion i forbindelse med festivalen. Fire ledende internasjonale solister vil slutte seg til ensemblet i forbindelse med forestillingen. Maria Juncal, en av de ledende flamencodanserne i Spania, kommer også til den kommende Eilat festivalen med et ensemble av spillere og dansere, og vil gi den israelske premieren til hennes show “Tercera Llamada".  httpv://www.youtube.com/watch?v=TCkfHDkgVsA httpv://www.youtube.com/watch?v=BOONaTPqPJc

I mars er det igjen klart for en ny chamber festival i den israelske badebyen Eilat. 6th Eilat Chamber Music Festival går av stabelen i perioden 17. til 26. mars. Et av årets høydepunkter er nok det berømte barokk-ensemblet Gabrieli Consort & Players, dirigert av Paul McCreesh, som vil åpne en Europaturné av JS Bachs St. John Passion i forbindelse med festivalen. Fire ledende internasjonale solister vil slutte seg til ensemblet i forbindelse med forestillingen.

Maria Juncal, en av de ledende flamencodanserne i Spania, kommer også til den kommende Eilat festivalen med et ensemble av spillere og dansere, og vil gi den israelske premieren til hennes show “Tercera Llamada”.