The Union of European Football Associations (UEFA) har tildelt Israel Europamesterskapet for U21-lag I fotball i 2013. Israel vant i konkurransen med Bulgaria, Tsjekkia, England og Wales. Israel var også med i konkurransen om å få arrangere årets U21-mesterskap, men måtte da gi tapt for Danmark, skriver Ynet News. Tildelingen ble offentliggjort torsdag i forrige uke. Israel fikk imidlertid god kompensasjon for tapet I konkurransen om å arranger 2011-turneringen, ettersom UEFA pekte ut Tel Aviv som arrangørby for en fotballkongress med deltakere fra 53 land, som ble avholdt i fjor. UEFA sier at trekningen av kvalifiseringsgruppene for mesterskapet i 2013 vil bli foretatt kommende torsdag.

The Union of European Football Associations (UEFA) har tildelt Israel Europamesterskapet for U21-lag I fotball i 2013. Israel vant i konkurransen med Bulgaria, Tsjekkia, England og Wales. Israel var også med i konkurransen om å få arrangere årets U21-mesterskap, men måtte da gi tapt for Danmark, skriver Ynet News. Tildelingen ble offentliggjort torsdag i forrige uke.

Israel fikk imidlertid god kompensasjon for tapet I konkurransen om å arranger 2011-turneringen, ettersom UEFA pekte ut Tel Aviv som arrangørby for en fotballkongress med deltakere fra 53 land, som ble avholdt i fjor.

UEFA sier at trekningen av kvalifiseringsgruppene for mesterskapet i 2013 vil bli foretatt kommende torsdag.