Bare canadierne er ivrigere Internettbrukere enn israelerne. Det viser en studie publisert av datafirmaet ComScore Inc. En gjennomsnittlig israelsk Internettbruker er online 2300 minutter pr. måned, nærmere 39 timer, kun tre timer mindre enn en canadier, skriver Ynet News. Studien konkluderer også med at Canada har det største antallet brukere av Internett i forhold til folketallet, med en dekning på 68 prosent. Ifølge data samlet inn av comScore, besøker sytti-en prosent av Internett-brukere i Canada Youtube hver måned.  Likeledes har ca 83 % av online befolkningen i Canada kontoer på nettsamfunnet Facebook. Undersøkelsen har ingen klare svar på hvorfor Canada og Israel har så høy bruk av Internett, skriver Ynet News.

Bare canadierne er ivrigere Internettbrukere enn israelerne. Det viser en studie publisert av datafirmaet ComScore Inc. En gjennomsnittlig israelsk Internettbruker er online 2300 minutter pr. måned, nærmere 39 timer, kun tre timer mindre enn en canadier, skriver Ynet News. Studien konkluderer også med at Canada har det største antallet brukere av Internett i forhold til folketallet, med en dekning på 68 prosent.

Ifølge data samlet inn av comScore, besøker sytti-en prosent av Internett-brukere i Canada Youtube hver måned.  Likeledes har ca 83 % av online befolkningen i Canada kontoer på nettsamfunnet Facebook. Undersøkelsen har ingen klare svar på hvorfor Canada og Israel har så høy bruk av Internett, skriver Ynet News.