Den amerikanske sangerinnen Macy Gray ble utsatt for press fra Israels fiender for å boikotte to planlagte konserter i Tel Aviv. Hun spurte om råd på sin Facebook-side. Deretter bestemte hun seg for å avholde konsertene. Nå blir hun møtt med hets, og svarer med å slå fast at ”boikotterne er drittsekker,” skriver Ynet News. Gray bekreftet at hun og hennes band kommer til Israel som planlagt på hennes Twitter-konto onsdag kveld i forrige uke."Kjære israelske fans. Jeg og bandet vil være der om 20 dager. Kan ikke vente. Ser dere da. Fred," skrev sangartisten til begeistring for sine israelske tilhengere. Kort tid etter begynte hetsen, og hun ble tvunget til å forsvare sin beslutning overfor de som hevdet at hun støttet apartheid, og til og med et nazilignende regime. Ett innlegg spurte henne "ville du spilt et show i Nazi-Tyskland hvis du hadde fans der?" ”Tenk over det. Jeg ville ikke hatt fans der", svarte Macy Gray. Det virker som Gray ble overrumplet av den aggressive tonen i noen av innleggene, skriver Ynet News. Som svar på ett av innleggene skriver hun: "Jeg er villig til å lytte - virkelig lytte - men noen av dere såkalte boikottere er bare drittsekker." Dette  vil bli den amerikanske artistens fjerde besøk i Israel. Showets produksjonsselskap sier at det var klar over de oppfordringene til boikott som Gray hadde mottatt. Det opplyses at den første konserten allerede er utsolgt. Macy Gray har gjort sine tilhengere i Israel glade. Her synger hun "Finally Made me Happy": httpv://www.youtube.com/watch?v=hVKF-0l7UeI&feature=channel httpv://www.youtube.com/watch?v=0qX7ZsxD3Ik&feature=artistob&playnext=1&list=TLg2wrNVyLMvA

Den amerikanske sangerinnen Macy Gray ble utsatt for press fra Israels fiender for å boikotte to planlagte konserter i Tel Aviv. Hun spurte om råd på sin Facebook-side. Deretter bestemte hun seg for å avholde konsertene. Nå blir hun møtt med hets, og svarer med å slå fast at ”boikotterne er drittsekker,” skriver Ynet News. Gray bekreftet at hun og hennes band kommer til Israel som planlagt på hennes Twitter-konto onsdag kveld i forrige uke.”Kjære israelske fans. Jeg og bandet vil være der om 20 dager. Kan ikke vente. Ser dere da. Fred,” skrev sangartisten til begeistring for sine israelske tilhengere.

Kort tid etter begynte hetsen, og hun ble tvunget til å forsvare sin beslutning overfor de som hevdet at hun støttet apartheid, og til og med et nazilignende regime. Ett innlegg spurte henne “ville du spilt et show i Nazi-Tyskland hvis du hadde fans der?” ”Tenk over det. Jeg ville ikke hatt fans der”, svarte Macy Gray.

Det virker som Gray ble overrumplet av den aggressive tonen i noen av innleggene, skriver Ynet News. Som svar på ett av innleggene skriver hun: “Jeg er villig til å lytte – virkelig lytte – men noen av dere såkalte boikottere er bare drittsekker.”

Dette  vil bli den amerikanske artistens fjerde besøk i Israel. Showets produksjonsselskap sier at det var klar over de oppfordringene til boikott som Gray hadde mottatt. Det opplyses at den første konserten allerede er utsolgt.

Macy Gray har gjort sine tilhengere i Israel glade. Her synger hun “Finally Made me Happy”: