14 til 17. februar går den store internasjonale teknologimessen Mobile World Congress av stabelen i Barcelona. Hele 55 israelske selskaper deltar. Det israelske industridepartementet har satt opp en nettside der andre lands firmaer som ønsker å møte israelske selskap i forbindelse med messen kan sende inn sine ønsker. Også handelsavdelingen til den israelske ambassaden, som er lokalisert i tilknytning til Israels ambassade i Stockholm, sier at de med glede vil hjelpe norske firmaer med å matche deres virksomhet med israelske selskaper.  ”Bedrifter er velkomne til å sende ønskelister over ny teknologi eller tjenester som de er interessert i, slik at handelsavdelingen kan matche det med israelske selskaper,” sier Clara Karlsson ved handelsavdelingen. Dersom du har et firma som skal delta på messen i Barcelona og ønsker å benytte anledningen til å prate med israelske firmaer, kan du med andre ord enten kontakte Clara Karlsson ved den israelske ambassaden i Stockholm på tlf Phone: +46-(0)8-528 065 83 | Mobile: +46-(0)8 528 066 83, eller like enkelt sjekke denne nettsiden og melde din interesse der.

14 til 17. februar går den store internasjonale teknologimessen Mobile World Congress av stabelen i Barcelona. Hele 55 israelske selskaper deltar. Det israelske industridepartementet har satt opp en nettside der andre lands firmaer som ønsker å møte israelske selskap i forbindelse med messen kan sende inn sine ønsker. Også handelsavdelingen til den israelske ambassaden, som er lokalisert i tilknytning til Israels ambassade i Stockholm, sier at de med glede vil hjelpe norske firmaer med å matche deres virksomhet med israelske selskaper.

 ”Bedrifter er velkomne til å sende ønskelister over ny teknologi eller tjenester som de er interessert i, slik at handelsavdelingen kan matche det med israelske selskaper,” sier Clara Karlsson ved handelsavdelingen.

Dersom du har et firma som skal delta på messen i Barcelona og ønsker å benytte anledningen til å prate med israelske firmaer, kan du med andre ord enten kontakte Clara Karlsson ved den israelske ambassaden i Stockholm på tlf Phone: +46-(0)8-528 065 83 | Mobile: +46-(0)8 528 066 83, eller like enkelt sjekke denne nettsiden og melde din interesse der.