I løpet av året lanserer det israelske firmaet Better Place sitt konsept i Danmark i samarbeid med Dong Energi. Better Place selger elektriske biler og setter opp systemer med ladestasjoner. En del av de 115 000 elektriske bilene som Better Place har forpliktet seg til å kjøpe fra Renault skal selges i Danmark, melder det israelske utenriksdepartementet. Better Place har planer om å lansere sitt elbilprosjekt offisielt i Israel den 1.oktober 2011, ifølge en redegjørelse fra Renault SA gitt under en konferanse arrangert av Deutsche Bank. Renault begynte produksjonen av den elektriske bilen Fluens i Tyrkia i juni 2010, og har foreløpig produsert 660 testversjoner av bilen til pilotprogrammer rundt omkring i verden. Ifølge Renault har Fluens allerede gjennomgått omfattende tester i Israel og det sydlige Spania og oppnådd en gjennomsnitlig aksjonsradius på 182 kilometer i enkelte forsøk, noe som er 20 kilometer mer enn forventet på det utskiftelige batteriet.

I løpet av året lanserer det israelske firmaet Better Place sitt konsept i Danmark i samarbeid med Dong Energi. Better Place selger elektriske biler og setter opp systemer med ladestasjoner. En del av de 115 000 elektriske bilene som Better Place har forpliktet seg til å kjøpe fra Renault skal selges i Danmark, melder det israelske utenriksdepartementet. Better Place har planer om å lansere sitt elbilprosjekt offisielt i Israel den 1.oktober 2011, ifølge en redegjørelse fra Renault SA gitt under en konferanse arrangert av Deutsche Bank.

Renault begynte produksjonen av den elektriske bilen Fluens i Tyrkia i juni 2010, og har foreløpig produsert 660 testversjoner av bilen til pilotprogrammer rundt omkring i verden.

Ifølge Renault har Fluens allerede gjennomgått omfattende tester i Israel og det sydlige Spania og oppnådd en gjennomsnitlig aksjonsradius på 182 kilometer i enkelte forsøk, noe som er 20 kilometer mer enn forventet på det utskiftelige batteriet.