Forsvarselektronikkselskapet Elbit Systems Ltd opplyser at et luftforsvar i Asia har gitt selskapet en kontrakt verdt rundt 18 millioner dollar, skriver forretningsbladet Globes. Avtalen gjelder et automatisk manøvreringssystem, EHUD Air Combat Maneuvering Instrumentation (ACMI) system. Kontrakten, som skal utføres over to år, er en oppfølging av en ordre som krever tilførsel av ytterligere to komplette systemer. De nye systemene vil kunne brukes sammen med et eksisterende Elbit System for opplæring, som kunden allerede har i drift. Elbit sier at atten flyvåpen, på fire kontinenter, inkludert mange NATO-land, har valgt Ehud ACMI opplæringssystemer. Israel er verdens tredje største eksportør av forsvarsutstyr og våpen, etter USA og Russland. Israelske firma signerte for 6,3 milliarder dollar i nye eksportkontrakter for våpen, ammunisjon, våpenteknologi og utstyr i 2008, og for 20,3 milliarder i 2005-08, ifølge det israelske forsvarsdepartementet. Elbit Systems Ltd er den største eksportøren til USA. Israels forsvarseksport til Asia, inkludert India, var på 1,5 milliarder dollar i 2008. Elbit har hatt spesiell stor suksess med sine ubemannede fly, såkalte droner, som er eksportert i store mengder til NATO-land, blant annet til bruk i Afghanistan.

Forsvarselektronikkselskapet Elbit Systems Ltd opplyser at et luftforsvar i Asia har gitt selskapet en kontrakt verdt rundt 18 millioner dollar, skriver forretningsbladet Globes. Avtalen gjelder et automatisk manøvreringssystem, EHUD Air Combat Maneuvering Instrumentation (ACMI) system. Kontrakten, som skal utføres over to år, er en oppfølging av en ordre som krever tilførsel av ytterligere to komplette systemer. De nye systemene vil kunne brukes sammen med et eksisterende Elbit System for opplæring, som kunden allerede har i drift. Elbit sier at atten flyvåpen, på fire kontinenter, inkludert mange NATO-land, har valgt Ehud ACMI opplæringssystemer.

Israel er verdens tredje største eksportør av forsvarsutstyr og våpen, etter USA og Russland. Israelske firma signerte for 6,3 milliarder dollar i nye eksportkontrakter for våpen, ammunisjon, våpenteknologi og utstyr i 2008, og for 20,3 milliarder i 2005-08, ifølge det israelske forsvarsdepartementet.

Elbit Systems Ltd er den største eksportøren til USA. Israels forsvarseksport til Asia, inkludert India, var på 1,5 milliarder dollar i 2008. Elbit har hatt spesiell stor suksess med sine ubemannede fly, såkalte droner, som er eksportert i store mengder til NATO-land, blant annet til bruk i Afghanistan.