Et Tel Aviv-baserte høyteknologiselskapet har fått den prestisjetunge Grammy-prisen for teknologisk utvikling av lyd som brukes av topp artister som Lady Gaga, Beyonce, og U2, skriver Ynet News. Det var firmaet Waves Audio som vant Grammy-prisen, som regnes som den mest prestisjetunge prisen i den verdensomspennende musikkbransjen. Selskapet vil motta prisen under kategorien tekniske Grammy for sine teknologiske prestasjoner og bidrag til feltet musikk. Prisen vil bli delt ut under en seremoni i Los Angeles 12. februar 2011. Tidligere vinnere inkluderer toppspillere i musikkbransjen som Apple, Sony og Yamaha. Waves Audio ble etablert i 1992 av Gilad Keren og Meir Sha'ashua, og har vært å utvikle gode teknologier. Selskapets produkter brukes i produksjoner for feltene av musikk, film, videospill og mobilnettet, og deres kunder er topp artister som U2, Bruce Springsteen, Lady Gaga, Kanye West, Green Day, Beck, Rihanna, Beyonce, og Coldplay. Waves Audios teknologi er også blitt brukt i filmer som "Shrek", "American Beauty" og "Star Wars". Gjennom årene har selskapet solgt sine teknologier til mediekonsern som Sony, JVC, Toshiba og datamaskinprodusenten Dell. En av sin nyeste oppfinelsene ble brukt til å redusere støyen fra vuvuzelas under World Cup sendingene fra Sør-Afrika. "Det er en stor ære å vite at vi hadde en rolle i etableringen av så mye flott musikk, og dette presser oss til å holde høy standard og å utvikle nye verktøy for musikere. Det er vårt lille bidrag " sier Waves Audio grunnlegger Gilad Keren i en kommentar til prisen.

Et Tel Aviv-baserte høyteknologiselskapet har fått den prestisjetunge Grammy-prisen for teknologisk utvikling av lyd som brukes av topp artister som Lady Gaga, Beyonce, og U2, skriver Ynet News. Det var firmaet Waves Audio som vant Grammy-prisen, som regnes som den mest prestisjetunge prisen i den verdensomspennende musikkbransjen. Selskapet vil motta prisen under kategorien tekniske Grammy for sine teknologiske prestasjoner og bidrag til feltet musikk. Prisen vil bli delt ut under en seremoni i Los Angeles 12. februar 2011. Tidligere vinnere inkluderer toppspillere i musikkbransjen som Apple, Sony og Yamaha.

Waves Audio ble etablert i 1992 av Gilad Keren og Meir Sha’ashua, og har vært å utvikle gode teknologier. Selskapets produkter brukes i produksjoner for feltene av musikk, film, videospill og mobilnettet, og deres kunder er topp artister som U2, Bruce Springsteen, Lady Gaga, Kanye West, Green Day, Beck, Rihanna, Beyonce, og Coldplay.

Waves Audios teknologi er også blitt brukt i filmer som “Shrek”, “American Beauty” og “Star Wars”. Gjennom årene har selskapet solgt sine teknologier til mediekonsern som Sony, JVC, Toshiba og datamaskinprodusenten Dell. En av sin nyeste oppfinelsene ble brukt til å redusere støyen fra vuvuzelas under World Cup sendingene fra Sør-Afrika.

“Det er en stor ære å vite at vi hadde en rolle i etableringen av så mye flott musikk, og dette presser oss til å holde høy standard og å utvikle nye verktøy for musikere. Det er vårt lille bidrag ” sier Waves Audio grunnlegger Gilad Keren i en kommentar til prisen.