2010 var et meget godt år for Tel Aviv Stock Exchange. Den globale krisen fra 2008 ble glemt, og børsen satt nye rekorder, skriver Haaretz.  Også globale børsindekser viste gode resultater for israelske børsnoterte firma. På Tel Aviv børsen steg aksjeverdiene med ca. 16 prosent i løpet av 2010. 2010 var et meget godt år for gull ettersom nervøse investorer søkte tilflukt i det gule metallet, som i fjor hadde en prisstigning på 28 prosent. Det var også et meget godt år for israelske gassaksjer, som steg med nærmere 50 prosent. Til irritasjon for landets eksportører var fjoråret også et godt år for den israelske valutaen, shekel, som styrket seg med 5 prosent i forhold til dollar og 7 prosent i forhold til euro, skriver Haaretz. Den israelske avisens økonomieksperter er noe i tvil om hva som vil skje i 2011. Det finnes tegn til nedgang i viktige land for israelsk eksport som USA. Det kan, kombinert med den sterke israelske valutaen, resultere i nedgang for israelsk eksport. Siste halvdel av 2010 viste en forsiktig nedgang i forhold til de rekordstore eksporttallene i begynnelsen av året. Denne utviklingen kan forventes å fortsette.

2010 var et meget godt år for Tel Aviv Stock Exchange. Den globale krisen fra 2008 ble glemt, og børsen satt nye rekorder, skriver Haaretz.  Også globale børsindekser viste gode resultater for israelske børsnoterte firma. På Tel Aviv børsen steg aksjeverdiene med ca. 16 prosent i løpet av 2010. 2010 var et meget godt år for gull ettersom nervøse investorer søkte tilflukt i det gule metallet, som i fjor hadde en prisstigning på 28 prosent. Det var også et meget godt år for israelske gassaksjer, som steg med nærmere 50 prosent.

Til irritasjon for landets eksportører var fjoråret også et godt år for den israelske valutaen, shekel, som styrket seg med 5 prosent i forhold til dollar og 7 prosent i forhold til euro, skriver Haaretz.

Den israelske avisens økonomieksperter er noe i tvil om hva som vil skje i 2011. Det finnes tegn til nedgang i viktige land for israelsk eksport som USA. Det kan, kombinert med den sterke israelske valutaen, resultere i nedgang for israelsk eksport. Siste halvdel av 2010 viste en forsiktig nedgang i forhold til de rekordstore eksporttallene i begynnelsen av året. Denne utviklingen kan forventes å fortsette.