Er du glad i klassisk musikk. Da er Eilat stedet å være mellom 6 og 8. januar. Eilat, Israels sørligste feriested, vil feire et tiår av spektakulær musikk med den svært populære Red Sea Classical Music Festival. Arrangørene lover en israelsk helg med klassisk musikk i det varme vintersolskinnet. Maestro Valery Gergiev, en av verdens ledende dirigenter, er kunstnerisk leder for festivalen. Det vil delta 290 musikere og solister fra Mariinsky Choir, Childrens Choir and Orchestra of the Mariinsky Opera Company (Kirov) fra St. Petersburg. Festivalen vil inneholde fem konserter som vil finne sted i Eilat havn, og ytterligere fem kammerkonserter. Festivalen har hatt en enestående suksess fra første stund for ti år siden, og har vunnet en plass i hjertene til tusenvis av musikkelskere i Israel og rundt hele verden, som ønsker å kombinere en helg i vintersol og avslapping med det beste i klassisk musikk, skryter arrangøren. Festivalen ble etablert på initiativ fra Maestro Valery Gergiev, som regnes av mange som en av verdens største dirigenter, og har utviklet Mariinsky Opera House Orchestra fra St. Petersburg til et av de mest etterspurte orkestre i verden. Gergiev vil selv dirigere tre av de fem konsertene - Sergei Prokofiev’s War and Peace, Giuseppe Verdi’s Requiem, og Gustav Mahler’s Symphony #2 in C Minor (The Resurrection). De andre konsertene inkluderer Carl Orff’s Carmina Burana, og musikk stykker av Achmaninoff, Borodin, Tchaikovsky og andre kjente komponister, utført av he Mariinsky Opera Choris. Festivaldeltakere og turister kan også nyte fem kammerkonserter, inkludert en cello feiring med 12 cellister, en sonate ensemble for cello og klaver av Beethoven og tre nye komposisjoner fra israelske komponister som vil utfylle de viktigste konsertene i programmet. httpv://www.youtube.com/watch?v=4C0tYcn6L4E&feature=related

Er du glad i klassisk musikk. Da er Eilat stedet å være mellom 6 og 8. januar. Eilat, Israels sørligste feriested, vil feire et tiår av spektakulær musikk med den svært populære Red Sea Classical Music Festival. Arrangørene lover en israelsk helg med klassisk musikk i det varme vintersolskinnet. Maestro Valery Gergiev, en av verdens ledende dirigenter, er kunstnerisk leder for festivalen. Det vil delta 290 musikere og solister fra Mariinsky Choir, Childrens Choir and Orchestra of the Mariinsky Opera Company (Kirov) fra St. Petersburg. Festivalen vil inneholde fem konserter som vil finne sted i Eilat havn, og ytterligere fem kammerkonserter.

Festivalen har hatt en enestående suksess fra første stund for ti år siden, og har vunnet en plass i hjertene til tusenvis av musikkelskere i Israel og rundt hele verden, som ønsker å kombinere en helg i vintersol og avslapping med det beste i klassisk musikk, skryter arrangøren.

Festivalen ble etablert på initiativ fra Maestro Valery Gergiev, som regnes av mange som en av verdens største dirigenter, og har utviklet Mariinsky Opera House Orchestra fra St. Petersburg til et av de mest etterspurte orkestre i verden.

Gergiev vil selv dirigere tre av de fem konsertene – Sergei Prokofiev’s War and Peace, Giuseppe Verdi’s Requiem, og Gustav Mahler’s Symphony #2 in C Minor (The Resurrection). De andre konsertene inkluderer Carl Orff’s Carmina Burana, og musikk stykker av Achmaninoff, Borodin, Tchaikovsky og andre kjente komponister, utført av he Mariinsky Opera Choris.

Festivaldeltakere og turister kan også nyte fem kammerkonserter, inkludert en cello feiring med 12 cellister, en sonate ensemble for cello og klaver av Beethoven og tre nye komposisjoner fra israelske komponister som vil utfylle de viktigste konsertene i programmet.