I går skrev vi at det unge popidolet Justin Bieber kommer til Israel i april. Forrige uke kom også den endelige bekreftelsen fra en annen artist som gir blaffen i boikottpresset. Jon Bon Jovi kommer også til Israel neste år. Hans opptreden i Israel vil være en del av hans verdensturne for å fremme albumet The Cycle. Nyheten om den endelige avgjørelsen om å ta Israel med i turneen ble offentliggjort under et intervju på CNNs programpost Larry King Live, et av de siste programmene med talkshowverten, som nå er pensjonert.  I følge nettstedet Tourist Israel fortalte Bon Jovi Larry King at han aldri har vært i Israel tidligere, og heller ikke i Kypros. Det siste året har Israel vært vert for en rekke av verdens mest berømte musikere, blant annet Linkin Park, Guns n’ Roses, Nazareth, Scorpions, Ozzy Osbourne, Johnny Rotten med Public Image Limited og Metallica. Året før hadde Israel blant annet besøk av The Pet Shop Boys, Madonna, Lady Gaga, Leonard Cohen, Depeche Mode og Morrissey.  httpv://www.youtube.com/watch?v=FsuiA9mZGjI Slik kunne det hørt og sett ut dersom Jon Bovi hadde sunget på hebraisk (Innslaget er klippet sammen): httpv://www.youtube.com/watch?v=JIJ_mA6qlQo

I går skrev vi at det unge popidolet Justin Bieber kommer til Israel i april. Forrige uke kom også den endelige bekreftelsen fra en annen artist som gir blaffen i boikottpresset. Jon Bon Jovi kommer også til Israel neste år. Hans opptreden i Israel vil være en del av hans verdensturne for å fremme albumet The Cycle. Nyheten om den endelige avgjørelsen om å ta Israel med i turneen ble offentliggjort under et intervju på CNNs programpost Larry King Live, et av de siste programmene med talkshowverten, som nå er pensjonert. 

I følge nettstedet Tourist Israel fortalte Bon Jovi Larry King at han aldri har vært i Israel tidligere, og heller ikke i Kypros.

Det siste året har Israel vært vert for en rekke av verdens mest berømte musikere, blant annet Linkin Park, Guns n’ Roses, Nazareth, Scorpions, Ozzy Osbourne, Johnny Rotten med Public Image Limited og Metallica. Året før hadde Israel blant annet besøk av The Pet Shop Boys, Madonna, Lady Gaga, Leonard Cohen, Depeche Mode og Morrissey. 

httpv://www.youtube.com/watch?v=FsuiA9mZGjI

Slik kunne det hørt og sett ut dersom Jon Bovi hadde sunget på hebraisk (Innslaget er klippet sammen):

httpv://www.youtube.com/watch?v=JIJ_mA6qlQo