De unge israelske jentene kan glede seg. Vi har tidligere skrevet at det canadiske popidolet Justin Bieber kommer til Israel til høsten. Nå er det endelig helt klart. Kontrakten ble underskrevet forrige søndag. I flere måneder har fanklubben i Israel presset på. De har skrevet brev og laget videoer der det unge idolet blir hyllet og ønsket velkommen til Israel. 14. april bryter nok hysteriet løs. Da opptrer han i Tel Aviv's Park Hayarkon, skriver Haaretz. Det er første gang Justin Bieber besøker Israel. Det israelske produksjonsteamet for den planlagte konserten reiste søndag kveld til USA for å møte Biebers amerikanske produksjonsteam og jobbe ut detaljer og logistikk. Israelske agenter har jobbet i månedsvis for å prøve å få Bieber til å planlegge et show i landet. Peres Center for Peace har også vært på frierføtter i forhold til den unge stjernen. Men, til slutt, var det den internasjonale talentagenten Marcel Abraham, som er ansvarlig for å bringe slike størrelser som Leonard Cohen, Elton John og Metallica til Israel, som fikset avtalen, skriver den israelske avisen. Bieber er forventet å dukke opp foran et publikum på om lag 70.000 fans. Han vil opptre på samme scene som Madonna og Linkin Park nylig benyttet. Justin Bieber regnes som en av de store gjennombruddskunstnere de siste par årene. Han ble første gang kjent i en alder av 13 ved å laste opp YouTube-videoer av seg selv der han sang ulike populære sanger. Hans første album, "My World," har hatt betydelig kommersiell suksess, og hans andre album, "My World 2.0," har solgt millioner av eksemplarer verden over. httpv://www.youtube.com/watch?v=4xOdozf_5GA httpv://www.youtube.com/watch?v=-MA-N8QO6cY httpv://www.youtube.com/watch?v=YgM3eQj9DcQ httpv://www.youtube.com/watch?v=eKikHobtSyk

De unge israelske jentene kan glede seg. Vi har tidligere skrevet at det canadiske popidolet Justin Bieber kommer til Israel til høsten. Nå er det endelig helt klart. Kontrakten ble underskrevet forrige søndag. I flere måneder har fanklubben i Israel presset på. De har skrevet brev og laget videoer der det unge idolet blir hyllet og ønsket velkommen til Israel. 14. april bryter nok hysteriet løs. Da opptrer han i Tel Aviv’s Park Hayarkon, skriver Haaretz.

Det er første gang Justin Bieber besøker Israel. Det israelske produksjonsteamet for den planlagte konserten reiste søndag kveld til USA for å møte Biebers amerikanske produksjonsteam og jobbe ut detaljer og logistikk.

Israelske agenter har jobbet i månedsvis for å prøve å få Bieber til å planlegge et show i landet. Peres Center for Peace har også vært på frierføtter i forhold til den unge stjernen. Men, til slutt, var det den internasjonale talentagenten Marcel Abraham, som er ansvarlig for å bringe slike størrelser som Leonard Cohen, Elton John og Metallica til Israel, som fikset avtalen, skriver den israelske avisen.

Bieber er forventet å dukke opp foran et publikum på om lag 70.000 fans. Han vil opptre på samme scene som Madonna og Linkin Park nylig benyttet.

Justin Bieber regnes som en av de store gjennombruddskunstnere de siste par årene. Han ble første gang kjent i en alder av 13 ved å laste opp YouTube-videoer av seg selv der han sang ulike populære sanger. Hans første album, “My World,” har hatt betydelig kommersiell suksess, og hans andre album, “My World 2.0,” har solgt millioner av eksemplarer verden over.