Den israelske landslagsspilleren i fotball Gai Assulin gjør suksess i Europa. Nå er han klar for Manchester City, skriver smp.no. Kontrakten ble underskrevet mandag denne uken. Opplysningen om overgangen fra Barcelona til Manchester City er offentliggjort på klubbens hjemmeside. Gai Assulin, som i dag er 19 år gammel, ble tidenes yngste landslagsspiller for Israel som 16-åring. Han var heller ikke eldre enn 16 år da han første gang spilte en kamp på førstelaget til Barcelona. Den fremgangsrike israelske fotballspilleren har skrevet under på en kontrakt med Manchester-klubben for to år og seks måneder. ”Jeg har hørt mye om City, og så fort jeg så klubben, ønsket jeg å bli her. Jeg er hos en stor klubb, og håper å bli her i lang tid. Jeg må utnytte muligheten til å lære hver dag på treningsfeltet”, sier Assulin, til klubbens hjemmeside. Assulin underskrev en prøvekontrakt med Manchester City i oktober og har sporadisk trent med klubben siden, mens Barcelona og Manchester City arbeidet med å løse de siste juridiske problemene i forbindelse med en endelig avtalte om bytte av klubb. httpv://www.youtube.com/watch?v=DFIA3ksmF_I httpv://www.youtube.com/watch?v=-fzXE3cHgFc

Den israelske landslagsspilleren i fotball Gai Assulin gjør suksess i Europa. Nå er han klar for Manchester City, skriver smp.no. Kontrakten ble underskrevet mandag denne uken. Opplysningen om overgangen fra Barcelona til Manchester City er offentliggjort på klubbens hjemmeside. Gai Assulin, som i dag er 19 år gammel, ble tidenes yngste landslagsspiller for Israel som 16-åring. Han var heller ikke eldre enn 16 år da han første gang spilte en kamp på førstelaget til Barcelona.

Den fremgangsrike israelske fotballspilleren har skrevet under på en kontrakt med Manchester-klubben for to år og seks måneder. ”Jeg har hørt mye om City, og så fort jeg så klubben, ønsket jeg å bli her. Jeg er hos en stor klubb, og håper å bli her i lang tid. Jeg må utnytte muligheten til å lære hver dag på treningsfeltet”, sier Assulin, til klubbens hjemmeside.

Assulin underskrev en prøvekontrakt med Manchester City i oktober og har sporadisk trent med klubben siden, mens Barcelona og Manchester City arbeidet med å løse de siste juridiske problemene i forbindelse med en endelig avtalte om bytte av klubb.

httpv://www.youtube.com/watch?v=DFIA3ksmF_I

httpv://www.youtube.com/watch?v=-fzXE3cHgFc