Israel er et av verdens minste land med 1/1000 av verdens befolkning, et land som har vært under konstant trussel. Landet har likevel klart å absorbere 350 prosent av sin opprinelige befolkning, gjennskapt som det eneste landet i verden et gammel språk som det offisielle, har fått flere nobelpriser pr. Innbygger enn noe annet land etter sist verdenskrig, og har verdens åttende lengste forventede levetid for sin befolkning, over 80 år. Israels teknoligiske oppfinnelser og løsninger har løst problemer for mange land. Ingen land er kommet lengre enn Israel i miljøteknolgi som kan bidra til å løse vannmangel og andre praktiske problemer, samt bidra til reduserte CO2-utslipp. 93 prosent av israleske hjem anvender i dag solvarme til varmt vann. Israel er blant verdens fremste nasjoner innen romforskning, ligger på tredjeplass i verden i antall kvinnelige gründere i forhold til folketallet, er nummer 1 i verden i medisinske patenter, og har flere selskaper notert på NASDAQ enn andre land i verden med unntak av USA. Listen av suksesser kan gjøres mye lengre. Her kan du se hva israelsk teknologi har betydd for andre land: httpv://www.youtube.com/watch?v=HX9PAbfOXjE httpv://www.youtube.com/watch?v=SGUxzISr9Us

Israel er et av verdens minste land med 1/1000 av verdens befolkning, et land som har vært under konstant trussel. Landet har likevel klart å absorbere 350 prosent av sin opprinelige befolkning, gjennskapt som det eneste landet i verden et gammel språk som det offisielle, har fått flere nobelpriser pr. Innbygger enn noe annet land etter sist verdenskrig, og har verdens åttende lengste forventede levetid for sin befolkning, over 80 år. Israels teknoligiske oppfinnelser og løsninger har løst problemer for mange land.

Ingen land er kommet lengre enn Israel i miljøteknolgi som kan bidra til å løse vannmangel og andre praktiske problemer, samt bidra til reduserte CO2-utslipp. 93 prosent av israleske hjem anvender i dag solvarme til varmt vann. Israel er blant verdens fremste nasjoner innen romforskning, ligger på tredjeplass i verden i antall kvinnelige gründere i forhold til folketallet, er nummer 1 i verden i medisinske patenter, og har flere selskaper notert på NASDAQ enn andre land i verden med unntak av USA. Listen av suksesser kan gjøres mye lengre.

Her kan du se hva israelsk teknologi har betydd for andre land: