”Etter å ha tjenestegjort her for andre gang, er jeg glad for å se en positiv utvikling mellom Israel og de nordiske og baltiske landene. Til tross for mangelen på direktefly til Israel har det vært en svært positiv utvikling i antall besøkende,” sier Israels avtroppende turistattache for de nordiske landene, de baltiske statene og Nederland, Michael Chen til nettsiden Boarding.no.  ”Da jeg begynte her, var jeg sikker på at vi ville oppnå den utviklingen vi nå er vitne til, med rutefly til Tel Aviv fra Danmark og charter til Tel Aviv fra Sverige og charter til Eilat fra Finland,” sier Michael Chen, og kunne ha tatt med Norge i samme slengen. Første desember overlot Michael Chen stillingen som turistattaché til Uri Taub (bildet). Michael, som går av med pensjon, flytter hjem til familien i Eilat. Der kommer han til å arbeide i privat sektor etter 23 års tjeneste i Israels turistdepartement, skriver Boarding.no. Nå skal Uri Taub videreføre arbeidet med å lokke flere mennesker til å reise til Israel. Han begynte som trainee i Israels turistdepartement i 2005. I turistdepartementet har han hatt flere ulike stillinger, blant annet i informasjonsavdelingen og som direktør for Foreign Hotel Investors Service Center.  Hans siste stilling var som direktør i markedsførings- og driftsavdelingen for Storbritannia og Asia-Oseania. Uri Taub startet sin karriere i 2003 hos politiet i Jerusalem. Før det studerte han internasjonale relasjoner og statsvitenskap, og har en master fra Det hebraiske universitetet i Jerusalem.  I september i år ble Uri utpekt som ny turistattaché. Han er gift med Maria og de har en sønn og en datter sammen, Eitan på 6 år og Yael på 3,5 år. Statistikken fra de siste årene viser en positiv utvikling. Til tross for finanskrisen i 2009 økte antall nordiske besøkende med 9 % sammenliknet med året før – mer enn 61 000 besøkte Israel. Fra januar til oktober i år har 58 000 nordiske turister kommet til Israel, hvilket tilsvarer en økning på 17 %. 22. november nådde Israel en rekord med det høyeste antall turister fra hele verden til Israel noensinne; hele 3 millioner på mindre enn ett år, skriver Boarding.no.

”Etter å ha tjenestegjort her for andre gang, er jeg glad for å se en positiv utvikling mellom Israel og de nordiske og baltiske landene. Til tross for mangelen på direktefly til Israel har det vært en svært positiv utvikling i antall besøkende,” sier Israels avtroppende turistattache for de nordiske landene, de baltiske statene og Nederland, Michael Chen til nettsiden Boarding.no.  ”Da jeg begynte her, var jeg sikker på at vi ville oppnå den utviklingen vi nå er vitne til, med rutefly til Tel Aviv fra Danmark og charter til Tel Aviv fra Sverige og charter til Eilat fra Finland,” sier Michael Chen, og kunne ha tatt med Norge i samme slengen.

Første desember overlot Michael Chen stillingen som turistattaché til Uri Taub (bildet). Michael, som går av med pensjon, flytter hjem til familien i Eilat. Der kommer han til å arbeide i privat sektor etter 23 års tjeneste i Israels turistdepartement, skriver Boarding.no.

Nå skal Uri Taub videreføre arbeidet med å lokke flere mennesker til å reise til Israel. Han begynte som trainee i Israels turistdepartement i 2005. I turistdepartementet har han hatt flere ulike stillinger, blant annet i informasjonsavdelingen og som direktør for Foreign Hotel Investors Service Center.  Hans siste stilling var som direktør i markedsførings- og driftsavdelingen for Storbritannia og Asia-Oseania.

Uri Taub startet sin karriere i 2003 hos politiet i Jerusalem. Før det studerte han internasjonale relasjoner og statsvitenskap, og har en master fra Det hebraiske universitetet i Jerusalem.  I september i år ble Uri utpekt som ny turistattaché. Han er gift med Maria og de har en sønn og en datter sammen, Eitan på 6 år og Yael på 3,5 år.

Statistikken fra de siste årene viser en positiv utvikling. Til tross for finanskrisen i 2009 økte antall nordiske besøkende med 9 % sammenliknet med året før – mer enn 61 000 besøkte Israel. Fra januar til oktober i år har 58 000 nordiske turister kommet til Israel, hvilket tilsvarer en økning på 17 %. 22. november nådde Israel en rekord med det høyeste antall turister fra hele verden til Israel noensinne; hele 3 millioner på mindre enn ett år, skriver Boarding.no.