Israelske universiteter er i verdensklassen. Igjen ble det understreket da Israels Ben Gurion University vant tre priser fra Apples Creative Award for beste internasjonale undervisingsdesign på QS-Apple konferansen i Singapore nylig.  190 deltakere fra 42 land deltok i konkurransen, og vinneren ble plukket ut av et team fra SAE Institute, Australia - det største kreative medieteknikkinstituttet i verden, melder Israel21c. Ben Gurion University fikk en Silver Award for den mest kreative ”samarbeidsinstitusjonsvideo” for filmen ”Fra Visjon til Virkelighet”, som ble laget i forbindelse med universitetets 40-årsjubileum. Dessuten fikk universitetet en annen Silver Award for brosjyren for ”Ginsburg-Ingerman Overseas Student Program” og en bronse for koordineringsnettsiden, både laget og produsert av American Associates ved Ben-Gurion Universitetet i Negev. "Å vinne en premie var fantastisk, men tre? Det opprettes en mild følelse i hallen”, sier direktøren ved Institutt for Publikasjoner og Media ved universitetet, Faye Bittker, som mottok prisene på vegne av universitetet. "Det var desto mer meningsfylt ettersom det var mange representanter fra universiteter i land som ikke har diplomatiske forbindelser med Israel,” sier hun. QS-APPLE Awards ble opprettet i 2008 for å gjenkjenne "betydningen av kreative og overbevisende design i effektiv kommunikasjon og merkevarebygging."

Israelske universiteter er i verdensklassen. Igjen ble det understreket da Israels Ben Gurion University vant tre priser fra Apples Creative Award for beste internasjonale undervisingsdesign på QS-Apple konferansen i Singapore nylig.  190 deltakere fra 42 land deltok i konkurransen, og vinneren ble plukket ut av et team fra SAE Institute, Australia – det største kreative medieteknikkinstituttet i verden, melder Israel21c. Ben Gurion University fikk en Silver Award for den mest kreative ”samarbeidsinstitusjonsvideo” for filmen ”Fra Visjon til Virkelighet”, som ble laget i forbindelse med universitetets 40-årsjubileum.

Dessuten fikk universitetet en annen Silver Award for brosjyren for ”Ginsburg-Ingerman Overseas Student Program” og en bronse for koordineringsnettsiden, både laget og produsert av American Associates ved Ben-Gurion Universitetet i Negev.

“Å vinne en premie var fantastisk, men tre? Det opprettes en mild følelse i hallen”, sier direktøren ved Institutt for Publikasjoner og Media ved universitetet, Faye Bittker, som mottok prisene på vegne av universitetet. “Det var desto mer meningsfylt ettersom det var mange representanter fra universiteter i land som ikke har diplomatiske forbindelser med Israel,” sier hun. QS-APPLE Awards ble opprettet i 2008 for å gjenkjenne “betydningen av kreative og overbevisende design i effektiv kommunikasjon og merkevarebygging.”