El Al Israel Airlines økte sin nettofortjeneste med 245 % i tredje kvartal 2010. Det brakte nettogevinster opp til 42,5 millioner dollar, skriver Ynet News.  Den samlede fortjenesten er steget med 13 prosent fra tredje kvartal 2009. Gevinsten fra passasjerer steg også, på grunn av en økning i antall reisende, samt økt fortjeneste fra bagasjeforsendelsene, som steg med 34 %. Selskapet rapporterte også økt fortjeneste på å utføre service for utenlandske agenter, samt på salget av taxfreevarer. El Als konsernsjef Elyezer Shkedy sier at flyselskapet har «stabilisert seg siden begynnelsen av året, og lyktes i skiftende tendenser og retninger".

El Al Israel Airlines økte sin nettofortjeneste med 245 % i tredje kvartal 2010. Det brakte nettogevinster opp til 42,5 millioner dollar, skriver Ynet News.  Den samlede fortjenesten er steget med 13 prosent fra tredje kvartal 2009. Gevinsten fra passasjerer steg også, på grunn av en økning i antall reisende, samt økt fortjeneste fra bagasjeforsendelsene, som steg med 34 %. Selskapet rapporterte også økt fortjeneste på å utføre service for utenlandske agenter, samt på salget av taxfreevarer.

El Als konsernsjef Elyezer Shkedy sier at flyselskapet har «stabilisert seg siden begynnelsen av året, og lyktes i skiftende tendenser og retninger”.